Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VİKO 30. Yılını Kutladı

VİKO Elektrik ve Elektronik, 30. kuruluş yıldönümünü çalışanları ve aileleriyle birlikte WOW İstanbul Hotel’de düzenlediği görkemli bir gala gecesiyle kutladı.

yapi.com.tr
VİKO 30. Yılını Kutladı

VİKO Elektrik ve Elektronik, 30. kuruluş yıldönümünü çalışanları ve aileleriyle birlikte WOW İstanbul Hotel’de düzenlediği görkemli bir gala gecesiyle kutladı. Gecenin açılış konuşmasını yapan VİKO Genel Müdürü Nusret Kayhan Apaydın, 30 yıl önce başlayan yolculuğun VİKO’nun bir dünya markası olma yolundaki başarı öyküsüyle devam ettiğine dikkat çekti ve şöyle devam etti:

"VİKO, yurt içindeki başarısını sektöründe ihracat şampiyonu olarak dış pazarlara da taşımıştır. 2010 yılında ihracatımız Avrupa, Asya ve Afrika’da yer alan 66 ülkeye ulaşmış olup, hedefimiz yakın gelecekte bu sayıyı 75’e çıkarmaktır. Aralarında Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Kosova gibi lider olduğumuz ülkelerin de yer aldığı bu ülkelerin pek çoğunda anahtar ve priz denildiğinde VİKO markası en çok hatırlanan ve beğenilen markalar arasında yer almaktadır. 40. yılımızda önümüze koyduğumuz hedef ise sektörümüzde dünyanın ilk 10 firması arasına girmektir”.

VİKO’nun yolunu aydınlatan yıldızlar

VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Durmaz da mesajında; “Her geçen gün yenilenen, büyüyen, dünya rekabetine uyum sağlayabilen kuruluşumuzda çalıştığınız için, sizler farklısınız ve şanslısınız. Sizler gibi çalışkan, özverili, gayretli çalışanlara sahip olduğu için de bizler ve kuruluşumuz şanslı. Bu güzel bütünlüğe sahip çıkmak hepimizin görevi. Yıldızsız bir yolda yürünmezmiş, sizler VİKO’nun yolunu aydınlatan yıldızlarsınız”  dedi.

VİKO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Dağbaşı ise, VİKO’nun bu günlere gelmesinin temelinde müşterilerle, tedarikçilerle ve çalışanlarıyla kurduğu güven, dürüstlük, insanı sevme ve çalışma azmi eksenli ilişkinin olduğunu belirtti ve "Bu noktaya hep birlikte geldik" dedi.

Çalışanlar ödüllendirildi

Gala Gecesinin bir başka etkinliği de VİKO Tanıma Takdir Ödüllendirme Sistemi kapsamında çalışanların kıdem teşvik ödülleri, öneri ödüllerinin verilmesiydi. Bu kapsamda 25 çalışana öneri ödülü, 5, 10, 15, 20 yılını doldurmuş 40 çalışana kıdem teşvik ödülü verildi.  Ayrıca VİKO çalışanları kurucularına 30. yıl plaketi takdim ederek, 'başarıya devam' sözü verdiler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/viko-30-yilini-kutladi_81061.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!