Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

VitrA'nın Yapı 2008 Fuarı'ndaki Standında 'Metro İstasyonu' Vardı

Endüstriyel ve ticari mekanlar için profesyonel kullanıma yönelik geliştirilen VitrA Arkitekt ürün gruplarının sergilendiği standda, gerçeğine uygun bir metro istasyonu yaratıldı. İstasyonun zeminine, Tactile adı verilen ve görme engelliler için özel olarak tasarlanan karolar yerleştirildi. Biri “dur” diğeri “geç” anlamına gelen iki farklı dokudan

yapi.com.tr
VitrA'nın Yapı 2008 Fuarı'ndaki Standında 'Metro İstasyonu' Vardı

VitrA Karo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 30 Nisan-4 Mayıs 2008 tarihlerinde düzenlenen Yapı 2008 fuarında, 150 m2’lik standıyla yer aldı. Endüstriyel ve ticari mekanlar için profesyonel kullanıma yönelik geliştirilen VitrA Arkitekt ürün gruplarının sergilendiği standda, gerçeğine uygun bir metro istasyonu yaratıldı. İstasyonun zeminine, Tactile adı verilen ve görme engelliler için özel olarak tasarlanan karolar yerleştirildi. Biri “dur” diğeri “geç” anlamına gelen iki farklı dokudan oluşan seri, yön bulmayı kolaylaştırıyor. Kontrast tonlarıyla, renk körlüğünden kaynaklanan yönlendirmelerin algılanmama problemini de ortadan kaldırıyor.

VitrA’nın fuardaki standında,  alışveriş merkezi, ofis, otel ve mağaza gibi yapıların zemin ve dış cephelerinde sıklıkla tercih edilen Urban Life serisindeki yenilikler de sergilendi. Estetik özellikleri, don, aşınma, çizilme ve lekelenmeye karşı dirençli yapıları, kolay döşeme ve bakım özellikleriyle; konutlarda da tercih edilen porselen seriler, ziyaretçilerin ilgisini topladı.

VitrA standında, duvarlarda ve zeminlerde “tablolar” yaratma imkanı veren Türkiye’nin ilk 1x1 cm ebatlı mozaikleri de yer aldı. VitrA’nın ressam Ferruh Başağa’nın resimlerinden birini de yansıttığı mozaikler, sıradışı görünümleriyle ziyaretçiler arasında büyük merak uyandırdı.  

VitrA’nın Yapı fuarında öne çıkan bir diğer ürün grubu da havuzlar için tasarlanan Arkitekt Pool serisi oldu. Zengin renk ve parlaklık seçenekleri sunan, porselen tekniğiyle üretilen ve su emmesi yüzde 0.05’in altında olan seride, 2.5 x 2.5 cm’den 12.5 x 25 cm’ye kadar çeşitli boyutlarda karolar ve tamamlayıcı parçaları bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/vitranin-yapi-2008-fuarindaki-standinda-metro-istasyonu-vardi_61488.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!