Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Wilo’nun Yeni Pazarlama Müdürü Melis Akçin

Türkiye’nin pompa sistemleri konusunda öncü firmalarından Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin pazarlama müdürlüğü görevine Melis Akçin getirildi.

yapi.com.tr
Wilo’nun Yeni Pazarlama Müdürü Melis Akçin

Türkiye’nin pompa sistemleri konusunda öncü firmalarından Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin pazarlama müdürlüğü görevine Melis Akçin getirildi.

Profesyonel iş hayatına 1997’de TRT İstanbul Haber Merkezi Spor Servisi’nde adım atan Akçin, daha sonra Çekirdek Yapım’da yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı. Kariyerine Imports Central’da halkla ilişkiler birim yöneticisi olarak devam eden Akçin, Merkez Dağıtım Pazarlama A.Ş.’de İş Geliştirme ve Özel Projeler Uzmanı olarak çalıştı. WILO’ya katılmadan önce çalışma hayatını Türk Ytong Sanayi A.Ş.’de Reklam ve Tanıtım Şefi olarak sürdüren Melis Akçin, yeni görevinde WILO Türkiye’nin tüm pazarlama çalışmalarını yönetecek.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Akçin, aynı üniversitede halkla ilişkiler alanında yüksek lisans da yaptı. Melis Akçin, evli ve bir çocuk annesi.

WILO

Dünyanın en büyük pompa sistemleri üreticilerinden biri olan WILO’nun temelleri 1872’ye, Louis Opländer'in bronz ve bakır parçalar işleyen atölyesine kadar uzanıyor. Bugün, tüm dünyada, yapılardan endüstriyel proseslere, ziraattan genel amaçlı temiz ve kirli su transferine, altyapı yatırımlarından arıtma tesislerine kadar uzanan geniş bir yelpazede, insanlığın gereksinim duyduğu pek çok alanda WILO'nun tamamlayıcı özellikte tesisat ekipmanları kullanılıyor. Dünyada 50 ülkede 6000’i aşkın çalışanı ile faaliyet gösteren WILO, Türkiye’deki faaliyetlerine ise 1992’de başladı. WILO Türkiye, merkezi yönetim tarafından, 1997’de 'dünyadaki malzeme temin merkezlerinden biri' olarak tescil edildi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/wilonun-yeni-pazarlama-muduru-melis-akcin_82055.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!