Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

XPS Derneği, İTÜ ve Trakya Üniversitesi'ne Isı Yalıtımını Anlattı

Ülkemizde ısı yalıtımı bilincini yaygınlaştırmak ve kullanıcıları doğru ürünle doğru uygulamalara yönlendirmek amacıyla bir bilgilendirme kampanyası yürüten XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, öncelikli hedef kitlesi arasında yer alan gençlere yönelik eğitim seminerlerine hız kesmeden devam ediyor.

yapi.com.tr



-11 Nisan 2008 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirilen “4. Uluslararası Su ve Mimarlık Sempozyumu”na katılan XPS Derneği, 17 Nisan 2008 tarihinde de İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirdiği seminerle üniversite öğrencilerine ısı yalıtım sektörü ve XPS ile optimum detay çözümleri konusunda bilgi verdi.

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Genel Koordinatörü Meltem Yılmaz tarafından gerçekleştirilen seminerler, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. “Binalarda Isı Yalıtımı ve XPS İle Uygulamalar” konulu seminerlerde; ısı yalıtım pazarının yanı sıra enerji verimliliğinde ısı yalıtımının önemi ve XPS Isı Yalıtım Levhalarının dayanıklılık özelliği sayesinde binalarda enerji verimliliğini nasıl sürdürülebildiği konusunda ayrıntılı bilgi verildi. XPS ile ısı yalıtımı detaylarında optimum çözümler ve XPS levhaların avantajlarının anlatıldığı seminerde, detaylar ve fotoğraflar üzerinden uygulama ile ilgili önemli bilgiler de aktarıldı.



Yalıtım sektörünün en büyük sorularından biri olan nitelikli işgücü ve varolan nitelikli işgücünün yalıtım sektöründe istihdamının sağlanması konusunda sektöre hizmet etme misyonunu taşıyan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, yeni öğretim yılında da üniversitelerde eğitim seminerlerine ağırlık vererek, ısı yalıtımında XPS levhaların ayrıcalıklarını anlatmaya devam edecek.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/xps-dernegi-itu-ve-trakya-universitesine-isi-yalitimini-anlatti_61328.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!