Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Xylem Türkiye’de Önemli Atama

Küresel su teknolojisi şirketi Xylem’in Türkiye’deki satış ve pazarlama operasyonlarının başına İbrahim Ünal geçti.

yapi.com.tr
Xylem Türkiye’de Önemli Atama

Dünyanın temiz su ihtiyacını sağlamada yaratıcı çözümler üreten küresel su teknolojisi şirketi Xylem’in Türkiye operasyonunda önemli bir atama gerçekleşti. İbrahim Ünal, Xylem Türkiye’nin yeni Satış ve Pazarlama Müdürü oldu.

Lisans eğitimini 2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünde tamamlayan İbrahim Ünal, hemen ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği yüksek lisansını bitirdi. Ünal, eğitim hayatını Yeditepe Üniversitesi’nde yaptığı İşletme yüksek lisansıyla da taçlandırdı.

Çalışma hayatına 2007 yılında Altınay Robotik’te Otomasyon Proje Mühendisi olarak başlayan İbrahim Ünal, 2008 yılında Otomasyon Satış Mühendisi olarak Phoenix Contact bünyesine katıldı.

2010-2015 yılları arasında Schneider Electric bünyesinde Satış Danışmanı olarak görev alan İbrahim Ünal, 2015 yılında Emerson Network Power’da Kilit Müşteri Müdürü olarak çalışmaya başladı. Xylem Türkiye bünyesine katılmadan önce Yokogawa Elektrik’te Kanal Satış Müdürü olarak şirketin satış ve iş geliştirme faaliyetlerini yöneten Ünal, burada çalıştığı beş yıl boyunca Enerji Santrallerine yapılan satışlar için Japonya’da Bronz Satış Ödülü’ne ve Su Projelerine yapılan satışlar için ise Hollanda’da Platin Üstün Satış Ödülü’ne layık görüldü.

Artık Xylem Türkiye bünyesinde Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışmalarını sürdüren İbrahim Ünal, Xylem’in kilit pazar olarak gördüğü Türkiye için belirlediği iddialı hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol alacak.

 

*

Xylem Hakkında

Xylem (XYL) en kritik su ve atık su sorunlarını gelişmiş yaratıcı teknolojileri kullanarak çözmeye kendini adamış lider bir küresel su teknolojisi şirketidir. 17.000 çalışanı ile 2021 yılında 5,2 milyar dolar gelir elde etmiştir. Müşterilerinin su ve kaynak yönetimini optimize etmelerine imkân sağlayan ve 150’den fazla ülkedeki topluluklara güvenli su sağlanmasına yardımcı olan şirket; daha sürdürülebilir bir dünya yaratmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/xylem-turkiyede-onemli-atama_191342.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!