Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı 2004 İzmir Fuarı Sona Erdi

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen, 18 Kasım 2004 Perşembe günü Kültürpark Fuar Alanı'nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve

yapitr/Deniz TÜRKERİ
Yapı 2004 İzmir Fuarı Sona Erdi

apı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen, 18 Kasım 2004 Perşembe günü Kültürpark Fuar Alanı'nda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen tarafından ziyarete açılan Uluslararası Yapı 2004 İzmir Fuarı sona erdi.

Ege Bölgesi için bir merkez niteliği taşıyan İzmir, yakın çevresiyle birlikte Türk İnşaat Sektöründe, inşaat yatırımlarının yoğunluğu ve turizm amaçlı yapılaşmasının hızla büyümesine paralel, sektördeki tüm firmalar için geniş bir pazar durumuna geldi. Bu gelişmeden hareketle, Yapı-Endüstri Merkezi, 10. Uluslararası Yapı 2004 İzmir Fuarı ile, inşaat sektörünün malzeme ve hizmet üreten firmalarını, yaklaşık 25 bin yapı profesyoneli ile İzmir'de biraraya getirdi.

1995'de 80 katılımcıyla başlayan ve sürekli büyüyen Yapı İzmir Fuarı, 2004 yılında 170'e yakın firmanın katılımlarıyla, bu yıl yenilenerek 15.000m2'den 50.000 m2'ye büyüyen Kültürpark Fuar Alanı'nda gerçekleştirdi.



Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen Yapı Fuarları'nda verilen geleneksel "Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stand" ödülleri; Mimar Hüseyin Egeli, Mimar Hale Balcıoğlu, Mimar Hikmet Gökmen, Mimar İlkin Kayan, Mimar Arseli Gencer'den oluşan jüri heyeti tarafından belirlendi. Ödüller, açılış sonrası düzenlenen törende sahiplerini buldu.



TasarımınıŞeref Aldemir'ın yaptığı, ürünün niteliklerini en iyi vurgulaması, üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesi ve görsel malzeme kullanımında başarılı bulunulmasıyla birincilik ödülüne "Art Alüminyum, Dekor İnş. Sanayi Ticaret Ltd. Şti." layık görüldü.



Mimar Serkan Metin'in tasarladığı uyumlu renk ve malzeme seçimi, mekan kurgusundaki düzen ve üç boyutlulukla dışa vurum ile davetkar bulunduğundan, "Dortek - Egedor" ise ikincilik ödülüne layık görüldü.

Stand tasarımını Görkem Bora ve Tunga Çağlayan'ın yaptığı "Kılıçoğlu Toprak Sanayi Ticaret A.Ş." ise ürünlerin belirtilmek istenen niteliklerini doğru şekilde vurgulamasıyla ve standın üç boyutlu tasarım nesnesi olarak düzenlenmesiyle üçüncülüğe değer bulundu.

Görsel zenginliğindeki başarısıyla mansiyona değer bulunan "Oktaş'ın (Oktap Yapı Elemanları İnş. Taah. Turz. Mad. San.Tic. A.Ş.) stand tasarımını ise Şerife Aygen yaptı.

Tasarımı Hakkı Öztoprak tarafından yapılan, Fark Grup San. ve Tic. Ltd. Şti. Standı ise, Yem Özel Ödülü'ne layık görüldü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-2004-izmir-fuari-sona-erdi_20946.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!