Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı-Endüstri Merkezi Tarafından Hazırlanan “Türk Yapı Sektörü 2010” Yayımlandı

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi’nin her yıl büyük bir titizlikle hazırladığı “Türk Yapı Sektörü Raporu 2010”, yapı dünyası profesyonellerinin ve yapı sektörünü hedefleyen yatırımcıların günlük başvuru kaynağı olan yapiveri.com portalinde yayımlandı. Türkiye ile birlikte 45 ülkenin sektöre dair güncel verilerini içeren

yapi.com.tr
Yapı-Endüstri Merkezi Tarafından Hazırlanan “Türk Yapı Sektörü 2010” Yayımlandı

apı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi Araştırma Bölümü’nün (YEMAR) hazırladığı, Türkiye’nin en geniş kapsamlı yapı sektörü raporu olan inşaat sektöründe üretim yapan firmalar, profesyoneller ve yatırımcılar için yol gösterici kaynak “Türk Yapı Sektörü Raporu 2010” yayımlandı. Rapor yapı sektörünün danışmanı yapiveri.com portalinde yayına açıldı. Sektöre dair güncel bilgi ve verilerin hazırlanan tablo ve grafiklerle kolayca okunabildiği rapora yapiveri.com portalindeki “Bilgi Arşivi Bölümü”nden ulaşılabiliyor.

Portaldeki bilgi arşivinde bugüne kadar üretilmiş bütün Türk Yapı Sektörü Raporları’nda yer alan yaklaşık 35.000 adet veri kolay kullanılabilir bir sorgulama mantığıyla grafikler üzerinden de izlenebiliyor. Raporda yer alan ekonomik, ihracata-ithalata dayalı, inşaat sektörünün tümünü ve alt sektörlerini kapsayan veriler portalde günlük, aylık ve üç aylık olarak güncelleniyor ve üç ayda bir sektöre bir e-bülten aracılığıyla ulaştırılıyor. Raporda inşaat malzemesi sanayisi de detaylı bir biçimde üretim, tüketim, ihracat, ithalat, kapasite rakamları ve bunların genel ekonomideki payları ile birlikte sunuluyor. Arşivin en önemli özelliği kapsamlı ve güncel bilgilere yer veriyor olması.

Arşivde aynı zamanda borsa verileri, yatırım bilgileri, inşaat malzemeleri birim fiyatları, sektörel krediler gibi pratik bilgiler de yer alıyor. Yapı profesyonellerinin ve yatırımcıların alacakları kararlarda rehberlik eden Türk Yapı Sektörü Raporu, kullanıcıların kendi sektörlerini doğru tanımlamaları ve sektördeki yerlerini doğru konumlandırmaları, öte yandan Türkiye’nin ekonomik verilerini kullanarak analizler yapabilmelerini sağlıyor. 

45 ülkenin güncel yapı sektörü verilerine ulaşmanın mümkün olduğu yapiveri.com adresi, Türk Yapı Sektörü verilerinin dışında; üye kullanıcısının, ürün geliştirirken, yatırım kararlarını verirken, pazarlama ve satış stratejilerini belirlerken, yurt dışı pazarları ve yerli-yabancı projeleri analiz ederken, ekonomi ve finans verileri ile yapı sektörü verilerini karşılaştırırken danışmanlık verecek en kapsamlı güncel bilgiye günlük olarak ulaşmasını sağlıyor, yapı sektörüne yönelik her türlü veriyi basit bir sorgulama tekniği ile analiz etme imkanı sunuyor.

yapiveri.com portalı inşaat sektörünün üst düzey yatırımcıları, girişimcileri, karar vericileri için bir bilgilenme kaynağı işlevi taşıyor. Kişiselleştirilebilir olma ve güncel bilgiye kolay ulaşım sağlama özelliklerine sahip olan portal, hem dönem dönem yatırım yapılabilecek alanları öne çıkartıyor, hem de sektörlerin geleceğini tarafsız bir gözle analiz ediyor. Uzman araştırma ekibi süregelen yurt içi ve yurt dışı projeleri inceliyor, Türkiye ile beraber 45 farklı ülkede inşaat sektöründeki yatırım olanaklarını ve güncel durumu verilerle ortaya koyuyor, geleceğe yönelik öngörüler yapılmasını kolaylaştırıyor.

Üyelere özel sayfaların yer aldığı bu portalde, üye kullanıcılar kendilerine özel raporlar oluşturmak için gereken veriye ulaşabiliyorlar. Verinin belirli başlıklarda gruplandığı, kolaylıkla sorgulanabildiği ve bir bütünlük halinde süzülerek ziyaretçiye görüntülendiği portal, yurt dışına yatırım yapmayı planlayan, yapı malzemesi ihraç ya da ithal etmek isteyen ya da yurt içinde kendi sektörünün veya firmasının konumunu saptamak isteyen her girişimcinin özellikle üye olması gereken bir bilgi ve başvuru kaynağı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-endustri-merkezi-tarafindan-hazirlanan-turk-yapi-sektoru-2010-yayimlandi_86024.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!