Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı Fuarı'nda Ege Yıldız'ın Gövde Gösterisi

Ege Yıldız, İstanbul Yapı Fuarı’nda sergilediği ürünlerle ve standla göz kamaştırdı.

yapi.com.tr
Yapı Fuarı'nda Ege Yıldız'ın Gövde Gösterisi

ge Yıldız, İstanbul Yapı Fuarı’nda sergilediği ürünlerle ve standla göz kamaştırdı.

Türkiye’nin en fazla ürün çeşidine sahip hizmet ve kalite anlayışıyla tartışmasız markası Ege Yıldız’ın sergilediği ürünler bayiler, tesisatçılar ve diğer ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Yapı İstanbul Fuarı’nda Ege Plast’ın ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile üretimini gerçekleştirdiği Altyapı, Bina ve Ziraat alanlarında kullanılan her türlü boru ve ek parçası sergilendi.

Yapı İnşaat grubu ile ilgili Firma Temsilcilerinin, Belediyelerin ilgili birimlerinin Kooparatif Temsilcilerinin, Bayilerin, Tesisatçıların yoğun katılımı ile gerçekleşen fuarda 1000 mm çaplı basınçlı PVC Temizsu boruları büyük ilgi gördü.

Ege Plast’ın PVC, MDPE, LDPE, PP ve PPRC olmak üzere yılda 100.000 ton plastik işleme kapasitesi ve kullandığı en ileri teknoloji ile hep ilklerin yaratıcısı olduğunu belirten Genel Müdür Sami Yüksel “sektörde tüm firmaların Ege Yıldız’ı ve Ege Plast’ı izlediğini her yenilikte, her yeni çıkan üründe şirketlerimizin öncü rolünü oynadığını” ifade etti.

Altyapı, Ziraat ve İnşaat alanlarında üretimini gerçekleştirdiği PVC Temizsu Boru ve Ek Parçaları, PVC Atıksu Boru ve Ek Parçaları, PPRC Kombi Boru ve Ek Parçaları, Zemin Isıtma Boru ve Ek Parçaları, Drenaj, Sondaj, Zirai Sulama Boru ve Ek Parçaları, Doğalgaz Boru ve Ek Parçaları, Ege PP Atıksu Boru ve Ek Parçaları ile Polietilen, PE100 Temizsu Boru ve Ek Parçaları sergilendi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-fuarinda-ege-yildizin-govde-gosterisi_53918.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!