Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapısal Çelikçiler Yapı Fuarı’nda

İlk kez geçen yıl Yapı Fuarı’na Türk Yapısal Çelik Derneği çatısı altında birlikte katılma kararı alan yapısal çelikçiler, bu yılki yapı fuarına ge

NTV-MSNBC



b>İlk kez geçen yıl Yapı Fuarı’na Türk Yapısal Çelik Derneği çatısı altında birlikte katılma kararı alan yapısal çelikçiler, bu yılki yapı fuarına geniş bir katılımla giriyor.

İlk kez geçen yıl Yapı Fuarı’na Türk Yapısal Çelik Derneği çatısı altında birlikte katılma kararı alan yapısal çelikçiler, bu yılki yapı fuarına çok daha geniş bir katılımla giriyor. Türk Yapısal Çelik Derneği, geçen yıl üyeleriyle birlikte tek çatı altında Yapı Fuarı’na katılarak bir “ilk”e imza atmıştı. Geçen yıl karşılaşılan bu ilgiden çok memnun kalan Türk Yapısal Çelik Derneği üyeleri bu yıl Yapı Fuarı’na çok daha büyük bir alanda katılıyorlar.

15 firma ve Türk Yapısal Çelik Derneği’nin yer aldığı Yapısal Çelik Alanı bu yıl da 2 numaralı salonda 363 metrekare üzerine kuruluyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çelik yapı sektörünün değişik segmentlerinde faaliyet gösteren firmaların bulunacağı Yapısal Çelik Alanı, ziyaretçilerin yapısal çelikle ilgili her türlü soruya yanıt bulabilecekleri, çelikle ilgili değişik uygulamaları bir arada görebilecekleri, çeliğin sunduğu her türlü olanağı yakından inceleyebilecekleri bir “showroom” özelliğini taşıyacak.

TUCSAMARK YAPI FUARI’NDA
Türk Yapısal Çelik Derneği geçen yıldan farklı olarak bu yıl yalnızca yapısal çeliği inşaat sektörüne daha yakından tanıtmakla kalmayacak, aynı zamanda “Yapısal Çelik Yeterlik Belgesi TUCSAmark” programının da tanıtımını gerçekleştirecek. Geçen yıl 21 Ekim’de düzenlenen Yapısal Çelik Günü’nde ilk kez kamuoyuna açıklanan TUCSAmark programını tüm inşaat sektörü Yapı Fuarı boyunca yakından inceleme fırsatı bulacak.
İnşaat sektöründe bir meslek örgütünün ilk kez kendi kendine standart getirme çalışması olarak dikkat çeken TUCSAmark, Yapısal Çelik Derneği üyesi firmaların mali büyüklükleri, makine-ekipman-personel güçleri, iş konuları, çalışma alanları ve sahip oldukları kalite yönetim sistemleri bakımından derecelendirilmesini sağlıyor. Böylece bir yandan inşaat sektöründen hizmet talebinde bulunan kamu ve özel kuruluşların daha sağlıklı seçim yapabilmelerine olanak sağlanıyor, diğer yandan da sağlıksız inşaat, kayıt dışı ekonomi vb. çeşitli risklerin ortadan kaldırılması amaçlanıyor.
Özel olarak çelik yapı sektörünün sağlıklı gelişmesi, genel olarak da tüm yapı sektörünün doğru yönde gelişimine öncülük etmek üzere oluşturulan TUCSAmark programı ile ilgili ayrıntılı dokümantasyon, Yapı Fuarı boyunca, ikinci salonda Yapısal Çelik Alanı’nda Türk Yapısal Çelik Derneği Standı’ndan sağlanabilecek.
Bunun dışında; mimarlar, mühendisler, yatırımcılar, müteahhitler, kamu ve özel sektörden karar vericiler, öğrenciler ve tüketiciler, üstün nitelikli yapı malzemesi olan çeliğin sağlamlık, dayanıklılık, esneklik, uzun ömürlülük, çevrecilik, ekonomiklik gibi özelliklerini Yapı 2004 İstanbul Fuarı Yapısal Çelik Alanı’nda yakından görebilecekler ve çelikle ilgili her türlü sorularına yanıt bulabilecekler.
Bu yıl Yapısal Çelik Alanı’nda biraraya gelen firmalar şunlar:
Arcelor International Arcelor FCS, Akşan, Tabosan, Alka, Köşk Çelik, Ağır Haddecilik, Kroman Çelik, Rozak, Celik Yapı, Uskon, Temsan, Corus, Alfacelik, Atlantis İnşaat.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapisal-celikciler-yapi-fuarinda_11530.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!