Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yarım asırdır 'KALE' Gibi

1953 yılında sektöre ilk adımını 40 metrekarelik bir atölyede atan Kale Kilit, 50. yılını Çırağan Sarayı'nda geniş bir davetli grubunun katılımıyla

Akşam



b>1953 yılında sektöre ilk adımını 40 metrekarelik bir atölyede atan Kale Kilit, 50. yılını Çırağan Sarayı'nda geniş bir davetli grubunun katılımıyla kutladı.

Sunuculuğunu Yalçın Menteş'in yaptığı gecede Kale Kilit'in 50 yıllık hikayesi video wall'dan gösterilen bir filmle anlatıldı. Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Ali Yalçın'ın yaptığı sunuş konuşmasıyla başlayan geceye katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna konuşmasında Kale Kilit'in kurucusu Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özgür'ü tebrik ederek, 'Bugünlere dürüstlük ve doğruluğu ilke edinerek gelen Kale Kilit'i yürekten kutluyorum' dedi. Sadık Özgür de 100 yaşına gelene kadar azimle çalışmaya devam edeceğini söyledi. Zaman zaman duygulu anların hakim olduğu bu önemli gecede Muazzez Ersoy da verdiği konserle davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Gece, Kale Kilit için özel olarak hazırlanan kilit şeklinde dizayn edilmiş dev pastanın kesilmesinden sonra sona erdi.

80 ülkeye ihracat

Bugün son teknolojiyle bilgisayar denetimli ve otomasyona dayalı üretim hattı bulunan Kale Kilit, 100'e yakın ürün çeşidine, günde

65 bin ve yılda 16 milyonu aşan bir üretim kapasitesine sahip. 1000 kişiyle üretimine ara vermeden devam eden ve tüketicinin tam güvenini kazanan Kale Kilit 80 ülkeye ihracat yapıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yarim-asirdir-kale-gibi_5831.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!