Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Yarışmayla Yap" Projesinin 3. Yaşı Kutlandı

Seranit Grup'un sponsorluğunda gerçekleştirilen Yarışmayla Yap Projesi’nin 3. yaşı kutlandı.

yapı.com.tr
"Yarışmayla Yap" Projesinin 3. Yaşı Kutlandı

Seranit Grup Showroom’unda mimarların ve sektör temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen etkinlikte, projeyle ilgili bilgiler aktarıldı. Buna göre, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından geliştirilen proje, Türkiye'de mimarlık alanında açılan yarışmalarının sayısının arttırılması ve ödül alan projelerin uygulanarak, mimari kalitenin artması amacıyla, 3 yılda 15 yarışmanın gerçekleşmesine katkı sağladı.

Etkinlikte yaptığı konuşmasında projeye inandıkları ve güvendikleri için destek verdiklerini açıklayan Seranit Grup Proje ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Uçak, “Arkitera Mimarlık Merkezi’nin yapılı çevrelerin niteliğini artırmak üzere tüm kamu yapılarının yarışma ile elde edilmesi yönündeki sosyal sorumluluk projesine destek vermeye 3 yıl önce karar verdik. Proje bizimle birlikte hayata geçti ve bu süre zarfında geldiğimiz nokta bizleri oldukça memnun ediyor. Önümüzdeki yıldan itibaren Türkiye’nin farklı noktalarında açılan mimari yarışmaların sayısının artmasını amaçlıyoruz” dedi.


Projenin geliş süreci ve geldiği noktayı değerlendiren Arkitera Mimarlık Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yılmaz ise, “2012 yılında yapılı çevrelerin niteliğinin artırılması için şeffaf, katılıma açık, yenilikçi bir süreç sağlayan yarışmaların; proje elde etmek için en doğru yol olduğuna olan inancımızı projeye dönüştürmeye karar verdik. Bu inancımızı Seranit Grup ile paylaştık. Aynı hassasiyet ve endişeyi Seranit Grup’un da paylaştığını gördük. Böylece “Yarışmayla Yap” projesi 2012 yılında Seranit Grup sponsorluğunda hayata geçti” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yarismayla-yap-projesinin-3-yasi-kutlandi_137887.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!