Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yatık Duvara Tabelalı Çözüm

Ankara Yenimahalle’deki Hülya Kent Sitesi’nin istinat duvarı yan yattı. Duvarı yaptırmak için bütçesi olmayan site yönetimi çareyi tabelada buldu: Dikkat! Duvar yıkılabilir, yaklaşmayınız.

yapi.com.tr
Yatık Duvara Tabelalı Çözüm

Yenimahalle Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Hülya Kent Sitesi’nin istinat duvarı, çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yan yatan duvarın yarattığı tehlike nedeniyle site yönetimi, “Dikkat! Duvar yıkılabilir, yaklaşmayınız” tabelası astı.

Hürriyet'ten Mert Gökhan Koç'un haberine göre, duvarın iki yıldır yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirten Hülya Kent Sitesi yönetiminden Erkan Kocacı, şunları söyledi:

Maliyeti 400 bin TL

“Büyükşehir ve Yenimahalle belediyelerine başvurduk ancak sonuç alamadık. Duvarın bulunduğu yol, cami cemaati ve okula giden çocuklar tarafından kullanıldığı için tehlike sanılandan da büyük. Duvarın tadilatı için yaklaşık 300-400 bin TL civarında para gerekiyor, yönetimin bütçesi yetmediği için duvarı yaptıramıyoruz.”

Vatandaş altında kalabilir

Çevre sakinleri de konu ile ilgili olarak yetkililerin acilen bir çözüm geliştirmesi gerektiğini kaydetti ve ekledi: “Duvar 20 metrelik bir mesafe boyunca neredeyse kaldırıma yan yatacak duruma geldi. Küçük bir uyarı tabelası buradaki tehlikeyi savuşturamaz. Mahalleli artık duvarı görünce yolunu değiştiriyor. Burayı bilmeyen vatandaşlar bir gün duvarın altında kalabilir.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/yatik-duvara-tabelali-cozum_112290.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!