Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yeni Belediye Binasına 4 Milyonluk Dekorasyon

Polatlı Belediyesi, inşasında 66 milyon 188 bin TL harcadığı “Selçuklu mimarisinden izler taşıyan” yeni belediye binası için kesenin ağzını açtı. Belediye binasına 4 milyon TL’lik dekorasyon yaptırılacak.

yapi.com.tr
Yeni Belediye Binasına 4 Milyonluk Dekorasyon

Ankara'nın MHP idaresindeki Polatlı Belediyesi, on milyonlarca lira harcayarak inşa ettirdiği yeni belediye binasının iç mimari ve dekorasyon işleri için de milyonlarca lirayı gözden çıkardı.

BirGün’den Mustafa Bildircin’in haberine göre; Polatlı Belediyesi, yeni hizmet binasının proje çalışmalarına 2017’de başladı. Proje, Şubat 2018’de 24 milyon 580 bin TL’ye ihale edildi. Hizmet binasının ikmal inşaatı için de Ağustos 2020’de 8 milyon 767 bin TL’lik anlaşma yapıldı. Belediye, “Hizmet Binası Tamamlama İnşaatı” için 17 Mayıs 2021’de gerçekleştirdiği ihale kapsamında 32 milyon 666 bin TL harcadı. 2021 yılındaki harcama ile birlikte, belediye binası için harcanan toplam para 66 milyon 188 bin TL’ye ulaştı.

MHP’li belediye, maliyeti 66,1 milyon TL’ye ulaşan ve “Selçuklu mimarisinden izler taşıdığı” belirtilen belediye binasındaki tadilat işleri için de kolları sıvadı. 1 Aralık’ta gerçekleştirilen ve 14 Aralık’ta 4 milyon TL maliyetle sonuçlandırılan ihale kapsamında yeni belediye hizmet binasının başkanlık makam katı ile meclis salonu ve encümen salonunda iç mimari-dekorasyon işlerinin yaptırılacağı bildirildi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yeni-belediye-binasina-4-milyonluk-dekorasyon_193879.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!