Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yeni Binasına Kavuştu

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD)'nin yeni binası törenle açıldı.

yapi.com.tr
Yeni Binasına Kavuştu

Törene, Ak Parti (AKP) Ankara Milletvekili Emrullah İşler, başta olmak üzere sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Emrullah İşler, "Ankara sanayinin de başkenti olsun hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. Bu konuda büyük yol aldık. 21. yüzyıl STK'ların yüzyılı olacak. Rahmetli Özal'ın hedefi de bu asrı Türkiye asrı yapmaktı. Hükümetimiz ile birlikte tüm bunları gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

"ASİAD bir dostlar meclisi olarak kurulmuş"

Konuşmasında ASİAD'ın da Türkiye'nin en önemli derneklerinden biri olduğuna işaret eden İşler, "ASİAD bir dostlar meclisi olarak kurulmuş. Şimdi bunun başına güler yüzlü bir arkadaş, Barış gelmiş. Yeni binanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. ASİAD bir dostlar meclisi olarak kurulmuş. Şimdi bunun başına güler yüzlü bir arkadaş, Barış gelmiş. Yeni binanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorumö dedi.

"Ankara'nın en önemli STK'si ASİAD"

Sivil toplum kuruluşları ve şehir rekabetlerinin dünyayı şekillendireceğini bildiren Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir ise konuşmasında şunları kaydetti: “Ankara'nın en önemli STK'sı ASİAD'a bu yönde büyük görevler düşüyor. Başarılı vizyonu sayesinde ASİAD'ın yalnızca Ankara için değil Anadolu için de başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum"

Yeni ASİAD binası son teknoloji ile donatıldı

Bin 400 metrekarelik kullanım alanı, profesyonel ses, görüntü, ışık ve sunum sistemleri ile 110 kişilik seminer salonu ve kontrol odasından, 28 kişilik yönetim kurulu toplantı salonuna; üyelerin kullanımı için özel olarak tasarlanmış ticari toplantı salonlarından, yüksek istişare kurulu ve diğer komisyonlar için özel çalışma ofislerine; VIP salonundan, koordinatör ve yönetim ofislerine kadar tüm detaylar düşünüldü. Başkent'te atılan bu adımın kısa sürede tüm yurdu kaplayarak, ASİAD'ın Türkiye'nin en önemli STK'lardan biri olması hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yeni-binasina-kavustu_125486.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!