Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yenilikçi Seramikler Bu Kütüphanede

Dünyanın birçok ülkesinden, 7.000 üzerinde yenilikçi malzemenin bulunduğu kütüphanesiyle üretici ve tasarımcılara danışmanlık hizmeti veren Material ConneXion® İstanbul UNICERA fuarında yeni seramik uygulama örneklerini tanıtacak, firmalara inovasyon faaliyetleri için ilham verecek.

yapi.com.tr
Yenilikçi Seramikler Bu Kütüphanede

Dünyanın yenilikçi malzemeler konusundaki en önemli tasarım merkezi Material ConneXion® İstanbul, 27 Şubat- 3 Mart 2013 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nin evsahipliği yaptığı 25. Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı UNICERA İstanbul’a katılıyor. Material ConneXion® İstanbul bu seramik dünyası buluşmasında tanıtacağı yeni seramik uygulama örnekleri ile firmalara inovasyon için ilham verecek. Material ConneXion® Uluslararası Danışmanı ve İstanbul Direktörü Paolo Cancellato, UNICERA İstanbul’da, konularının inovasyon olacağını belirterek şunları söyledi: “Seramik, son on yılda teknolojinin ve rekabetin de etkisi ile inovasyonun hız kazandığı endüstrilerden biri. Material Connexion olarak bizler de seramik alanında dünya çapında inovatif üreticileri araştırıp irtibata geçiyor, şirketlerin birçok açıdan pazara yeni ürün sunma gayretlerini izleyebiliyoruz. Bütün malzeme sanayilerinin merkezindeki bir kuruluş olarak sahip olduğumuz bilgi birikimi ile Türk seramik sanayisine teknoloji transferleri sağlayabileceğimize inanıyoruz. Kütüphanemizde seramik ürünlere adanmış bir kategori var, burada birçok ilginç, yenilikçi ürüne sahibiz. Türkiye’nin en büyük sektörlerinden biri olan seramikte, önümüzdeki dönemde önemli projeler gerçekleştirebileceğiz. Bu açıdan UNICERA İstanbul’da yer almak bizim için önem taşıyor.” Material ConneXion® İstanbul, yenilikçi malzeme kütüphanesi ve danışmanlığı ile Türk Seramik sektörünün rekabet avantajı elde etmesine yardımcı olmayı hedefliyor.

Material ConneXion® İstanbul dünyanın pek çok ülkesinden seçilen 7.000’in üzerinde yenilikçi malzeme bulunduran kütüphanesiyle Türk tasarım dünyasını ve üreticilerini inovatif ve yeni nesil malzemelerle tanıştırıyor. New York, Bangkok, Daegu, Köln, Milano, Pekin, Seul, Şanghay, Skövde’de ofisleri bulunan Material ConneXion®, yenilikçi malzemelerle dünya çapında tekstil, tasarım, mimari, otomotiv ve moda dünyasının nabzını tutuyor.

Tüm dünyadan gelen yeni nesil yenilikçi malzemeleri www.materialconnexion.com/tr  adresinden ve Facebook’ta MaterialConneXionIstanbul adıyla https://www.facebook.com/MaterialConneXionIstanbul linkinden Twitter’da @MatCoxIst adıyla https://twitter.com/MatCoxIst linkinden takip edebilirsiniz.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yenilikci-seramikler-bu-kutuphanede_105065.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!