Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yerüstü Cevheri Spine, Konforlu Yaşamın Omurgası Olacak

Yeraltındaki cevherler konusundaki engin deneyimi ve uzmanlığını, yerüstünde yeni değerler yaratmak için kullanmaya karar veren enerji ve madencilik sektörünün önemli ismi Soma Grubu gayrimenkul sektörüne giriyor. Grubun gayrimenkul sektöründeki şirketi Tilaga A.Ş., iddialı bir prestij projesiyle yapı sektörüne ‘Merhaba’ dedi.

yapi.com.tr
1 Yerüstü Cevheri Spine, Konforlu Yaşamın Omurgası Olacak

Yeraltındaki cevherler konusundaki engin deneyimi ve uzmanlığını, yerüstünde yeni değerler yaratmak için kullanmaya karar veren enerji ve madencilik sektörünün önemli ismi Soma Grubu gayrimenkul sektörüne giriyor. Grubun gayrimenkul sektöründeki şirketi Tilaga A.Ş., iddialı bir prestij projesiyle yapı sektörüne ‘Merhaba’ dedi. Modern projesi, büyüleyici estetiği ve güven veren yapısıyla İstanbul’a çok farklı bir bakış açısı getirecek olan, en yüksek yaşam standartlarını benimseyenlerin yeni iş ve yaşam merkezi 'Spine', düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.
 
Uzun yıllara dayalı enerji ve madencilik deneyimi ve uzmanlığıyla tanınan Soma Grubu, gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye başlayan şirketi Tilaga A.Ş. ile yapı sektöründe de çok iddialı bir başlangıç yaptı. İstanbul’a değer katacak dizayn odaklı projeler yapmayı hedefleyen Tilaga A.Ş., Maslak’ta yükselecek ilk projesiyle İstanbul’a farklı bir vizyon getirecek. Her yönüyle bir prestij yapısı olan ‘Spine’, tamamlandığı gün çevredeki bütün yapılardan ayrışan, iş ve özel yaşamı bir arada tutan bir referans noktası olacak. Spine, estetiği modern detaylarla bütünleştiren, doğaya saygılı, en yüksek yaşam standardını benimseyen, ileri ve daima yenilenen teknolojiyle donanmış, yeni bir yaşam merkezi olacak. Kültürü, sanatı, elit zevkleri ve stil sahiplerini bir araya getirecek olan proje, daha önce Richmond Wellness & SPA Hotel, Doha Trade Center, Ziyal İş Merkezi, Asya Olimpiyat Stadı, Goca Hazar Oteli ve Rezidansı gibi iddialı projeleri hayata geçiren 2Design mimarı Murat Kader imzasını taşıyor.

Maslak Büyükdere Caddesi üzerindeki 22 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan Spine, yeni metro istasyonuna 100 metre, çevreyolu ve FSM köprüsüne 3 kilometre mesafedeki konumu ve popüler AVM’lere komşu olmasıyla, şehrin merkezinden uzak kalmak istemeyenler için modern bir yaşam olanağı sunuyor. 22 bin metrekarelik yeşil bir bahçe alanında, yaklaşık 9 bin metrekarelik taban üzerinde 47 kattan oluşan Spine, podyum ve kule olarak iki ana bölümden oluşuyor. Ayrı giriş ve güvenlik özelliklerine sahip ofis katları, foodcourt ve kafeler, kültür ve toplantı alanları, gurme market ve mağazaların yer aldığı Spine’da, rezidans yaşamı 30. katta bulunan Boğaz manzaralı havuz ve fitness alanıyla başlıyor.





Denizden yüksekliği 300 metre, zeminden yüksekliği 191 metreye ulaşan Spine’da özel olarak tasarlanmış; 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 7+1 seçeneklerinin yer aldığı kusursuz manzaraya sahip rezidansların büyüklükleri, 133 metrekareden başlayıp 1200 metrekareye kadar değişiyor. 8 oda 1 salondan oluşan, 180 – 190 metre aralığında doğu ve batı manzarasına hakim, dairesel planlı, son teknoloji sistemli, estetik mimari ve özel tasarıma sahip lüks yaşam alanı Spine Penthouse, fark yaratıyor.

Tilaga A.Ş. İnşaat Grup Başkanı Can Gürkan, projeyi 2013’te tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, “Tasarımı, sıra dışı çizgisi, yüksek teknolojisiyle ve içerdiği bütün diğer ince detaylarla etkileyici bir çekim merkezi olacağına inandığımız Spine projemizi bugün sizlerle paylaşmanın mutluluğu içindeyiz. Gururla özelliklerini ve ayrıntılarını paylaştığımız Spine’ı beğeneceğinizi umuyoruz” diye konuştu.

Projeye imzasını atan Yüksek Mimar Murat Kader ise, “Spine’da yaşam, doğal ortamda spor ve dinlenme alanlarıyla, SPA ve kapalı yüzme havuzuyla, kardiyo ve fitness merkeziyle, alışveriş ve yeme içme mekanlarıyla, gurme restoran ve kafe alanlarıyla bir bütünlük içinde planlandı” dedi.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/yerustu-cevheri-spine-konforlu-yasamin-omurgasi-olacak_83228.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • yok Avrupadan mimar, yok dunyanin onemli tasarimcisi susleyin susleyebildiginiz kadar yazmasi bedava. Muhim olan bu sehir bunu kaldirabilcek mi bunu anlatan bir basin toplantisi talep ediyoruz. Ne oldugu, sahipleri kimin oldugu belli olmayan bu ve safir gibi binalar oldukca biz vatandas nereye araba surucez sorarim size. eziyetten baska birsey degilsiniz YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!