Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yeşilova Holdingten 'Açık inovasyon' Çağrısı

Holding, bünyesindeki Sistem Canelli ürünlerini farklılaştırmak amacıyla, www.acikinovasyon.com web sitesi üzerinden "Hangi Fonksiyonlar Alüminyum Ürünlerimizi Farklı ve Dikkat Çekici Hale Getirir?'' başlıklı inovasyon çağrısı yayımladı.

yapi.com.tr / AA
Yeşilova Holdingten 'Açık inovasyon' Çağrısı

Yeşilova Holding, bünyesindeki Sistem Canelli ürünlerini farklılaştırmak amacıyla, www.acikinovasyon.com web sitesi üzerinden ''Hangi Fonksiyonlar Alüminyum Ürünlerimizi Farklı ve Dikkat Çekici Hale Getirir?'' başlıklı bir inovasyon çağrısı yayımladı.
    
Holdingten yapılan yazılı açıklamada, Sistem Canelli'nin, bu uygulama ile fikir ve çözümleri sadece iç kaynaklarda değil, toplumun tüm kesimlerinde aramak anlamına gelen açık inovasyon kavramını Bursa'yla tanıştıran ilk firma olduğu belirtilirken, bu sistem dahilinde dileyen herkesin, ürünlerin farklılaşması konusundaki fikirlerini sitede paylaşabileceği bildirildi. 5 gün açık kalacak çağrı sonrasında Yeşilova Holdingin, en iyi fikrin sahibini Apple IPAD 2 ile ödüllendireceği kaydedildi.
    
Yeşilova Holding İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Yazar, yeni ürün, hizmet, fikir veya iş modellerinin yalnızca kurum içinde geliştirildiği devrin artık gerilerde kaldığını belirterek, şunları kaydetti:

''Kurumlar bir yandan kendi iç kaynaklarıyla yeni fikirler üretmeye yoğunlaşırken, diğer yandan başka yeni fikirleri dışarıdan tedarik etmeye çalışmaktalar. Açık İnovasyon, yenileşimin çok daha geniş bir alanda ve pek çok paydaşla birlikte -toplumun tüm kesimlerinde- kazan-kazan felsefesine dayanarak gerçekleştirildiği bir modelidir. Bu modelle toplumun tüm kesimlerinden insanlar kurumun iş alanı ile ilgili olsunlar veya olmasınlar, kurumun fikir/çözüm aradığı projelerde yaratıcı fikirlerini/çözümlerini kurumlar ile paylaşabilmektedir.''

ETİKETLER: firma inovasyon
http://www.yapi.com.tr/haberler/yesilova-holdingten-acik-inovasyon-cagrisi_89637.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!