Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yılın İşçisi, İşvereni, İşadamı ve İş Kadını Seçildi

Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) tarafından düzenlenen bir tören ile yılın işçisi, yılın işvereni, yılın iş adamı ve yılın iş kadını ödülleri sahiplerini buldu.

yapi.com.tr
Yılın İşçisi, İşvereni, İşadamı ve İş Kadını Seçildi

b>Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) tarafından düzenlenen bir tören ile yılın işçisi, yılın işvereni, yılın iş adamı ve yılın iş kadını ödülleri sahiplerini buldu.
Ankara Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül töreninde, yılın işçisi ödülünü Nuh Çimento Sanayi A.Ş.’den Makine Bakım Mühendisi Ersun IŞIK ve yılın işvereni ödülünü de yine Nuh Çimento Sanayi A.Ş.’den Mekanik Bakım Müdürü Haludun NİKSARLIOĞLU aldı.

Diğer yılın işçisi ve yılın işvereni ödüllerini de Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’den Harun BEKTAŞ ve Koray ÖZERK, İstanbul Anadolu Cam Sanayi’nden Demir ÇUBUK ve Serdar ÖZER, Türkiye Taş Kömürü Genel Müdürlüğü’nden Recep ELİÇORA ve İ.Tanju ÜNVER, Ankara 5.Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’ndan Kutlay AYDIN ve Hakan ÇINAR, Balıkesir’deki 6.Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’ndan Şinasi ÇAKIR ve H.Ömer TÜRK aldı.

Yılın İş Kadını Ödülü'ne Sefes Ltd. Şti. Genel Müdür Yardımcısı Şafak ÇİVİCİ layık görülürken, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa BOYDAK, TOBB Ekonomi ve Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tahsin KESİCİ, Tarımer Zirai İşletmesi Yöneticisi Niyazi TARIMER ise Yılın İş Adamları olarak ödüllendirildiler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yilin-iscisi-isvereni-isadami-ve-is-kadini-secildi_49433.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!