Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yoğun İlgi Ağaoğlu'nu Erken Satışa Zorladı

Ağaoğlu'nun Avrupa yakasında hayata geçireceği "ilk" proje olma sıfatını da kazanan My City Bahçelievler, projenin Bahçelievler'deki satış ofisinde yapılan basın toplantısında tanıtıldı. Toplam 1.220 daireden oluşan ve 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde 35 farklı daire modeli bulunan My City Bahçelievler, aynı zamanda bölgedeki nitelikli konut ihtiyacı

yapi.com.tr
Yoğun İlgi Ağaoğlu'nu Erken Satışa Zorladı

Ağaoğlu'nun Avrupa yakasında hayata geçireceği "ilk" proje olma sıfatını da kazanan My City Bahçelievler, projenin Bahçelievler'deki satış ofisinde yapılan basın toplantısında tanıtıldı. Toplam 1.220 daireden oluşan ve 1+1, 2+1, 3+1 tiplerinde 35 farklı daire modeli bulunan My City Bahçelievler, aynı zamanda bölgedeki nitelikli konut ihtiyacı nedeniyle büyük ilgi gördü.

My City Bahçelievler için Ağaoğlu'nun özkaynakları kullanılarak geliştirilen kampanyada, daire fiyatının yüzde 1'i peşinat olarak ödendikten sonra Akbank ve Vakıfbank ile yapılan anlaşmalara göre kalan tutara 12 ayda yüzde 0,26 faizle, 120 ayda ise yüzde 1,24 faizle piyasa şartlarının çok altında konut kredisi fırsatı sunuluyor. Ağaoğlu, 30 ay sonra yapılacak anahtar tesliminde, yüzde 30 tutarında ara ödeme olanağı sunarak, ödemeleri kriz sonrasına erteliyor ve talep edenler için yüzde 30'luk ara ödemeyi de taksitlendirebiliyor.

"Doğrular biraraya gelince her iş başarılı olur"

Toplantıda konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni projeyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Biz daha önce de krizde oturup ağlamakla hiçbir şey olmayacağını söylemiştik. Ekonomik krize rağmen, Bahçelievler'de satışa erken başlamak zorunda kaldık. My City Bahçelievler'de bin daireyi iki ayda satarız diye iddiaya girelim dediğim zaman kimse yanaşmadı. Ancak arkadaşlarımız ofisi dün sabaha karşı 02.30'da kapatabildiler. Bu yoğun ilgi beni bile şaşırttı" dedi.

Avrupa yakasından My City Bahçelievler projesinden sonra hayata geçirecekleri beş projeyle Avrupa yakasına da hızlı bir giriş yapmayı planladıklarını belirten Ağaoğlu, kriz döneminde karlarını en düşük seviyeye çekerek ve ödemeleri erteleyerek müşterilerine yatırım imkanı sunduklarını belirtti. Ali Ağaoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"İnsanlar kriz nedeniyle yarın ne olacağını bilemiyor ve bazı ihtiyaçlarını erteliyor. Biz işte bu ortamda daire almak isteyenler için ödemelerini erteledik, karımızı minimize ettik, üstümüze düşen fedakârlığı yaptık. Kriz ortamında demir fiyatları indi, emtia fiyatlarında düşüş yaşandı. Biz bu maliyet düşüşlerini müşterilerimizle paylaşmak istedik. Kârımızdan da fedakarlık yaptık. Hep 3 kazanıyorsak, bugün 1 kazanacağız. İşçi çıkarmak yerine yeni eleman takviyesi de yapıyoruz. Sadece bu projede 2 bin 500 kişi çalışacak. Biz karımız da dahil, her şeyimizi paylaşan bir şirketiz."

Ali Ağaoğlu, doğru proje, doğru yer, doğru fiyat ve doğru ödeme koşulları gibi birçok doğrunun biraraya gelmesiyle herkesin kazanacağı işlerin ortaya çıktığını ve Ağaoğlu olarak bu konuya çok büyük önem verdiklerini belirtti. Avrupa yakasındaki diğer projeleriyle ilgili de bilgi veren Ağaoğlu ilk olarak Seyrantepe'de çok önemli bir bina için kolları sıvadıklarını bu projeyi takiben Ayazağa, Yeniköy ve Bahçelievler'e yeni projeler kazandıracaklarını müjdeledi.

Toplantıda konuşma yapan Ağaoğlu Genel Müdürü Hasan Rahvalı, My City Bahçelievler'de ev almak isteyenlerin sadece yüzde bir peşinat ödeyeceklerine dikkat çekerek, yüzde otuzluk ara ödemeyi ise 30 ay sonraya ertelediklerinin altını çizdi.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/yogun-ilgi-agaoglunu-erken-satisa-zorladi_66795.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!