Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yolda Açılan Çukur Arabayı İşte Böyle Yuttu!

Çin'in Fujian bölgesinde çekilen görüntüler, görenleri şaşırttı. Yolda açılan büyük çukura düşen sürücü, çukurun arabayı yutmasından saniyeler önce kaçmayı başardı.

yapi.com.tr
Yolda Açılan Çukur Arabayı İşte Böyle Yuttu!

Jinjian bölgesinde araba kullanmakta olan sürücü, yolda açılan büyük çukuru fark etmedi ve kavşakta ilerlemeye devam etti. Otoyolda açılan, yaklaşık 4 metre genişliğindeki çukura doğru ilerleyen arabanın sol ön tekeri çukura girdi. Sürücü arabadan büyük bir soğukkanlılıkla çıktıktan saniyeler sonra ise, araba tepe üstü çukura düştü.

Son günlerde Çin ’de bu tip büyük çukurlar daha fazla ortaya çıkmaya başladı. Bir anda ortaya çıkan çukurlar feci kazalara sebep olabiliyor. Bilim insanları, yer kabuğunun çökmesi sonrasında ortaya çıkan ve ‘subatan’ adı verilen çukurlara, karbonat kayalarının çözülmesinin sebep olduğunu belirtiyor. Çukurlar bazen yavaş yavaş ortaya çıkarken, bazen de bir anda ortaya çıkabiliyor.

ETİKETLER: Çin yol
http://www.yapi.com.tr/haberler/yolda-acilan-cukur-arabayi-iste-boyle-yuttu_126747.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!