Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yükselmek İsteyenler için Dumankaya İKON

Dumankaya İnşaat’ın yeni rezidans projesi Dumankaya İKON, Göztepe’de 149 metrelik üçüz kuleleri ve özgün mimarisiyle İstanbul’un en yeni ikonu olmaya hazırlanıyor. Toplamda 300 milyon TL’lik yatırım değerine sahip olan proje, Dumankaya’nın geçtiğimiz yıl Vizyon ile gerçekleştirdiği rezidans projelerindeki atılımını bir adım daha ileriye taşıma

yapi.com.tr
Yükselmek İsteyenler için Dumankaya İKON

Dumankaya İnşaat’ın yeni rezidans projesi Dumankaya İKON, Göztepe’de 149 metrelik üçüz kuleleri ve özgün mimarisiyle İstanbul’un en yeni ikonu olmaya hazırlanıyor. Toplamda 300 milyon TL’lik yatırım değerine sahip olan proje, Dumankaya’nın geçtiğimiz yıl Vizyon ile gerçekleştirdiği rezidans projelerindeki atılımını bir adım daha ileriye taşıma iddiasını taşıyor.

Dumankaya İKON projesi hakkında bilgi veren Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, İstanbul’un en seçkin yerleşim merkezlerinden biri olan Göztepe’de ilk kez üçüz kuleler mimarisini kullanacaklarını ve bu doğrultuda proje sloganlarını “Bazıları Yükselmek İster” olarak belirlediklerini söyledi. Uğur Dumankaya, İKON projesiyle şehrimize yüksek bir yapı kazandırmanın dışında farklı mimarimizle Avrupa Kültür Başkenti olmaya hazırlanan şehrimizin siluetine yeni ve çağdaş bir ikon kazandırmak istiyoruz” dedi.

Dumankaya Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dumankaya ise,  “Dumankaya İKON, 2,5 yıllık titiz ve hassas bir çalışmanın ürünü, daha önce Adres projeleriyle sektöre kazandırdığımız yeni bakış açısını Dumankaya İKON ile farklı bir zemine taşıyoruz. Dumankaya İKON, yüksek yapı anlayışı olsun, mimari tasarımı ve sosyal donatı içeriği olsun çıtayı yükselten önemli bir proje olarak farklılaşıyor” dedi.

Dumankaya İKON, TAGO Mimarlık tarafından tasarlanan özgün mimarisiyle şehrin yeni sembollerinden biri olmaya hazırlanıyor.  41’er ve 40 katlı 3 kulenin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON, İstanbul’un en yüksek yapılarından birisi olacak.

Anadolu Yakası’nın merkezi semtlerinden birisi olan Göztepe’de inşa edilecek Dumankaya İKON, 1.022 rezidans daire ve 31 home office’den oluşan toplam 1.053 daireden oluşuyor. Dumankaya İKON’da stüdyo ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve loft tipi daireler mevcut, Eşsiz deniz ve şehir manzarasına sahip 3 adet elips kulelerin birleşmesinden oluşan Dumankaya İKON 12 ve 22. katlarda bulunan seyir teras ve bahçeleriyle farklı bir mimari anlayış sergiliyor.



İstanbul’un yeni İKON’unda rezidans hizmetleri sınırsız

Dumankaya İKON’da rezidans hizmetleri kapsamında business lounge’tan laundry’e, teknik bakım ve onarımdan 24 saat profesyonel resepsiyona, posta hizmetlerinden güvenliğe geniş bir hizmet yelpazesi sunulacak. Kapalı otoparkın bulunduğu proje, fitness center, futbol ve basketbol sahaları, kapalı, açık ve çocuk havuzları gibi zengin spor olanaklarıyla dikkat çekiyor. Daireler de klima alt yapısı, pay ölçerli merkezi ısıtma,  22. kattan sonra havalandırma sistemi ile projede 24 saat güvenlik ve kamera sistemleri gibi özellikler bir arada sunuluyor. Ayrıca, projenin giriş katlarında Alışveriş birimleri, güzellik salonu, kuru temizleme, kafeterya gibi yaşamı kolaylaştıracak birimlerde bulunuyor.

149 metrelik yüksekliğiyle eşsiz bir manzaraya sahip olan İKON, konumunun da avantajıyla, CarrefourSA, Metro Gross Market, Optimum, Palladium gibi AVM’ler, Medical Park, Kadıköy Şifa, Acıbadem, Memorial, Yeditepe gibi hastaneler, Marriott Hotel, Bostancı Greenpark gibi beş yıldızlı oteller ile diğer önemli sosyal merkezlerin de çok yakınında bulunuyor.  Bunun yanı İKON’a çok yakın konumdaki Batı Ataşehir’de yakın gelecekte kurulması beklenen ve aralarında Merkez Bankası ve Ziraat Bankası’nın da bulunduğu finans merkezleri ile bölgenin daha da değer kazanacağı bekleniyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yukselmek-isteyenler-icin-dumankaya-ikon_71893.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!