Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Yusufeli’nde Viyadük Ayaklarında Heyelan

Artvin’in baraj nedeniyle yeni yerleşim yerine taşınan ilçesi Yusufeli’nde yapımı devam eden viyadük ayaklarının olduğu bölgede heyelan meydana geldi.

yapi.com.tr
Yusufeli’nde Viyadük Ayaklarında Heyelan

Artvin'in yerleşim merkezi taşınan ilçesi Yusufeli'nde yapımı süren viyadük inşaatının olduğu bölgede meydana gelen heyelan, yeni yerleşim yerinin karşısındaki mezarlığa bayram ziyareti için viyadük inşaatı nedeniyle geçici yolu kullanarak giden bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülere yansıdı.

Sözcü’de yer alan habere göre; yakınlarının mezarına ziyarete giden vatandaş şunları söyledi:

“Şu an burası Artvin Yusufeli yeni yerleşim yerindeyiz, mezarlığa gelmek için bu yolları arabayla geldik. Yaptıkları yere bakın ve karşı taraf komple yıkıldı. Heyelan geldi günlerdir yollar kapalı. Az önce bu yollardan geçtik ve bu nasıl rezalet iş ve köprünün ayağının dibinde heyelan geldi. Yusufeli yeni yerleşim yerinde Yusufeli halkı kaderine terk edilmiş durumda ve rezalet bir yer olmuş. Şu an sinirlerim bozuldu ve biz biraz önce bu yollardan geçtik hiçbir işi hiçbir şekilde doğru yapamamışlar ve rezalet bir memleket oluşturmuşlar.”

Kaymakamlıktan açıklama
Yusufeli Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, ilçede imalatı devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü’nün sol yanındaki yamaçta heyelan meydana geldiği belirtildi.

Konuyla ilgili Karayolları ve firma yetkililerinden alınan bilgiye göre, bahse konu heyelanın beklenen bir durum olduğu aktarılan açıklamada, “Viyadük ayaklarında gerekli tedbirin alındığı, viyadük imalatında herhangi bir aksama meydana gelmeyeceği ve pazartesi günü itibarıyla imalatın planlanan şekilde devam edeceği bilgisi alınmıştır. Konu Kaymakamlığımızca da takip edilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/yusufelinde-viyaduk-ayaklarinda-heyelan_197622.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!