Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Zeytin Ağaçlı Rezidans

Sapphire, rüzgâr ve güneşin kontrollü girişini sağlayan kılıf sayesinde doğal havayı kullanacak. Türkiye'nin en yüksek binası olma iddiasındaki gökdelende hem enerjiden yüzde 25-30 tasarruf edilecek hem de bahçe keyfi yaşatılacak. Metrekare fiyatı şimdilik 6-11 bin dolar arasında.

Cumhuriyet Gazetesi



b>Sapphire, rüzgâr ve güneşin kontrollü girişini sağlayan kılıf sayesinde doğal havayı kullanacak. Türkiye'nin en yüksek binası olma iddiasındaki gökdelende hem enerjiden yüzde 25-30 tasarruf edilecek hem de bahçe keyfi yaşatılacak. Metrekare fiyatı şimdilik 6-11 bin dolar arasında.

Kiler Holding'in, gayrimenkul sektöründe 2 yıl içinde gerçekleştireceği 750 milyon dolarlık yatırımın ilk adımı olan İstanbul Sapphire, 2009 yılında tamamlanacak. Alışveriş merkezi ve rezidanslardan oluşan proje, 64 katlı ve 261 metre yükseklikte olacak.

Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden İstanbul Sapphire'in metrekare satış fiyatı tanıtım döneminde 6 bin-11 bin dolar arasında değişiyor. Projenin yatırım maliyeti arsa hariç 200 milyon dolar.

Projenin tanıtıldığı İstanbul Sapphire satış ofisindeki basın toplantısında konuşan Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler , "Türkiye'de dönüm noktası olacak bir projeye imza atıyoruz" dedi. Kiler İstanbul Sapphire'le ilgili şunları söyledi:

"Doğal havanın da kullanılması binada yaşayanlar için tamamen doğal bir ortam sunacak. Rezidanslarda tavan yüksekliği 4 metre olacak. Tavanın 4 metre yükseklikte olması aslında bize bu projede 18 kata tekabül eden ek inşaat maliyeti yarattı. Hem çevre dostu bina inşa etmek hem bu lüksü sağlamak bize yüzde 20'den fazla ek maliyet getiriyor. Ancak Türkiye'nin prestiji olacak böylesi değerli bir proje için hiçbir maliyetten kaçınmıyoruz. Biz yatayı dikeye taşıdık. Biz onlara şehrin merkezinde, kentin kalbinin attığı yerde bahçelerde yaşayabilecekleri bir yaşam olanağı sunuyoruz."

Nahit Kiler'in verdiği bilgiye göre, Biskon Yapı'nın, Beylikdüzü'nde 2008'de 240 bin metrekarelik ve 1300 dairelik konut projesi var. Şirket ayrıca, Esenyurt Kardelen Evleri'nde bulunan 80 adet lüks dairenin satışı ve teslimini tamamladı.

Kartal'da 25 milyon dolar olan 250 dairelik lüks konut projesi devam ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/zeytin-agacli-rezidans_57204.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!