Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Zeytinsuyu Tepesi Evleri Satışa Çıktı

Zeytinsuyu Tepesi Evleri Satışa Çıktı

Vatan
Zeytinsuyu Tepesi Evleri Satışa Çıktı

aros İnşaat'ın yaptığı Kumburgaz Zeytinsuyu Tepesi Evler satışa çıktı, Temmuz 2005'te ise yaşama açılacak. Sitede birçok sosyal alan bulunuyor.

Hafif çelik yapı sistemleri uygulamasında öncü firmalardan Saros inşaat, Kumburgaz Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nin 2'nci etabını da satışa çıkardı. 1'inci etabından sonra 2004 Aralık'ta başladığı 2'nci etap projesinde Temmuz 2005'te yaşam başlayacak. Depremde güvenli bir yapı türü oluşturan ve yüzde 100 hafif çelik yapı sistemi uygula-malayan Saros inşaat, bu sistemle hayata geçirdiği ve yaşamın başladığı 28 villalık Zeytinsuyu Tepesi l'den sonra Zeytinsuyu 2 etabıyla da misafirleri için yaşanacabilecek bir yaşam alanı yaratmayı planlıyor. Her türlü elektronik güvenlik ve su, duman, yangın detektörleriyle donanmış, merkezi vacum sistemiyle hayatı kolaylaştıran, yuzme havuzu ve koşu parkuru dışında meyve ağaçlarıyla bezenmiş gezinti göletleriyle zenginleştirilmiş ortamında neredeyse hiçbir deprem riski bulunmuyor. Ayrıca, izolasyonu sayesinde en az ısınma masrafı olan evlerin deniz manzarısı da bulunuyor.

Projeye 15 kilometrelik uzaklıkta Bauhaus, Carrefour, Tatilya, Migros, Aymerkez ve Kaya
Ramada gibi dinlence, eğlence ve alışveriş merkezlerinin yanı sıra Alkev, Bahçeşehir Koleji, Mimarsinan Koleji, Beykent Koleji, Kadir Has Üniversitesi gibi eğitim kurumları da bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/zeytinsuyu-tepesi-evleri-satisa-cikti_27689.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!