Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 1. Aşama Finalistleri Açıklandı

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (MOSDER) 10.'sunu düzenlediği 'Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması'nın birinci aşama jüri değerlendirmesi sonuçları açıklandı.

yapi.com.tr

Yarışma Sonuçları

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 1. Aşama Finalistleri Açıklandı 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 1. Aşama Finalistleri Açıklandı

Üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı, Endüstriyel Tasarım, İç Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği bölümlerinden 2., 3. ve 4. sınıf lisans öğrencilerinin katıldığı yarışmaya bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi yoğun ilgi gösterildi.

Türkiye mobilya sektörünün cirosal bazda yüzde 50’sinden fazlasını temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), 10.'sunu düzenlendiği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması ile ev mobilyaları alanında gelecek vizyonunun geliştirilmesine katkı sağlamak, Türkiye mobilya endüstrisinin tasarım kalitesini ve çağdaş Türkiye tasarımını simgeleyen ürün kimliğini desteklemek, geleceğin tasarımcı adaylarının mobilya sektörüyle buluşmasına olanak vermek ve bu alandaki başarılı tasarımları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın 1. Aşama Jüri Değerlendirmesi, 22 Temmuz Salı günü Şişli Radisson Blu Hotel’de gerçekleştirildi. MOSDER tarafından seçilen, alanında uzman jüri, birbirinden iddialı 200’e yakın tasarım arasından yarışmanın finalistlerini seçti.

1. Aşama Finalistleri şöyle sıralanıyor:

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın 2. Aşama Jüri Değerlendirmesi ve ödül töreni, Kasım-Aralık ayları içerisinde yapılacak.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/10-ulusal-ev-mobilyalari-tasarim-yarismasi-1-asama-finalistleri-aciklandi_123171.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!