Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

15. Uluslararası Yapı 2009 İzmir Fuarı'nın Amacına En Uygun Tasarlanmış Standı Vefa Prefabrike Yapılar'ın

Birincilik ödülü, hafif çelik yapı sistemini net bir biçimde izleyiciye aktarması; tüm standı sergilediği ürünlerle oluşturması, ek bir eleman kullanmaması; sergi sisteminin yeniden kullanılabilirliği; gerek son kullanıcılara, gerekse de tasarımcılara ürünün kullanımını kolayca aktarabilmesi nedeniyle tasarımını Steelife’tan Nurdan Erdem’in

yapi.com.tr
15. Uluslararası Yapı 2009 İzmir Fuarı'nın Amacına En Uygun Tasarlanmış Standı Vefa Prefabrike Yapılar'ın

Uluslararası Yapı 2009 İzmir Fuarı kapsamında geleneksel olarak düzenlenen 'Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri' sahiplerini buldu. Mimar D. Turgut Çıkış, Mimar Emre Ulaş, Yüksek Mimar Deniz Dokgöz’den oluşan Seçici Kurul, fuarda yer alan standları, ürünle kurdukları bağlantı, üç boyutlu bir tasarım nesnesi olarak düzenlenmeleri, görsel malzeme kullanımındaki estetik kriterler, modülerlik ve yeniden kullanılabilir olma özelliklerine göre değerlendirmeye tabii tuttular.

Yapılan değerlendirme sonucunda ödül alan standlar şöyle sıralandı.

Birincilik Ödülü: Vefa Prefabrike Yapılar San. ve Tic. A.Ş.



Hafif çelik yapı sistemini net bir biçimde izleyiciye aktarması; tüm standı sergilediği ürünlerle oluşturması, ek bir eleman kullanmaması; sergi sisteminin yeniden kullanılabilirliği; gerek son kullanıcılara, gerekse de tasarımcılara ürünün kullanımını kolayca aktarabilmesi nedeniyle; tasarımını Steelife’tan Nurdan Erdem’in yaptığı standla “Vefa Prefabrike Yapılar San. ve Tic. A.Ş.” ye verildi.

İkincilik Ödülü: Fatih Panjur San. ve Tic. Ltd. Şti.

Sergi mekânının, ürünleri bir yapı bileşeni olarak öne çıkarması; ürün konseptiyle tasarımın birbirini bütünlemesi; tüm bunların iyi bir kurgu ve aydınlatma ile sunulması nedeniyle; Özgün Süyün tarafından tasarlanan standla “Fatih Panjur San. ve Tic. Ltd. Şti”ye verildi.

Üçüncülük Ödülü: Niş Duvar Kağıtları ve Dek. Malz. Tic. San. Ltd. Şti.

Siyah ağırlıklı monokrom kurgusuyla dikkat çekici olması; ayrıntılara gösterilen özen; stand ve ürün arasında kurulan bütünsellik; sergileme ürünlerinin iki boyutluluğuna karşın etkili bir mekânsal etki oluşturması nedeniyle; Turuncu Mutfak Mobilya San. Tic. Ltd. Şti. Pınar Çizmeci’nin tasarladığı standla “Niş Duvar Kağıtları ve Dek. Malz. Tic. San. Ltd. Şti”ye verildi.

Mansiyon Ödülü: Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş.

Tek renkli stand tasarımının sadeliği; çeperle bankonun sürekliliğindeki başarı; iki boyutlu sonuçlardaki özen; ürünü sergilemedeki yalın kurgu ve başarı nedeniyle; Ünsal Akbal’ın tasarımını yaptığı standla “Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş.”ye verildi.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/15-uluslararasi-yapi-2009-izmir-fuarinin-amacina-en-uygun-tasarlanmis-standi-vefa-prefabrike-yapilarin_73385.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!