Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yapı 2009 İzmir Fuarı'na Yoğun İlgi

15 -18 Ekim 2009 tarihleri arasında bu yıl 15.'si gerçekleştirilen Uluslararası Yapı 2009 İzmir Fuarı, sona erdi. Açılışı İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sırrı Aydoğan, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi

yapi.com.tr
1 Yapı 2009 İzmir Fuarı'na Yoğun İlgi

5 -18 Ekim 2009 tarihleri arasında bu yıl 15.'si gerçekleştirilen Uluslararası Yapı 2009 İzmir Fuarı, sona erdi. Açılışı İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sırrı Aydoğan, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi tarafından yapılan fuar, Ege Bölgesi yapı profesyonellerini bir araya getirdi. Uluslararası Yapı 2009 İzmir Fuarı'nı bu yıl 24 bin 140 kişi ziyaret etti.

Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2009 İzmir Fuarı’nda, Türk yapı malzemesi piyasasının bel kemiğini oluşturan 250’ye yakın katılımcı firma ve ürünleri, Ege'li yapı profesyonelleriyle buluştu. Geçen yıl yeni bir sergileme salonunun da eklenmesiyle yüzde 30 oranında büyüyen ve ürün çeşitliliğini arttıran Yapı İzmir Fuarı, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri piyasasına hız kazandırdı. Turizm yapılarının yanısıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için Ege Bölgesinin sektör profesyonelleri Yapı İzmir Fuarı’nda bir araya geldi.

Geçen yıl 23 bin 200 ziyaretçisi olan fuar için bu yıl tüm Ege Bölgesi’nde yoğun tanıtım çalışmaları yapıldı; ticaret ve meslek odalarına özel fuar ziyaret organizasyonları düzenlendi.

Uluslararası Yapı/Turkeybuild Fuarları Takvimi 2010

* Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2010 İstanbul Fuarı    05 – 09 Mayıs 2010
* Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2010 Ankara Fuarı      23 – 26 Eylül 2010
* Uluslararası Yapı/Turkeybuild 2010 İzmir Fuarı         14 – 17 Ekim 2010

http://www.yapi.com.tr/haberler/yapi-2009-izmir-fuarina-yogun-ilgi_73386.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • kaliteli calismaniz sayesinde yapmis oldugunuz guzel ve kaliteli fuarlariniz icin tsklerimizi sunar, basarilarinizin devamini dileriz saygi ve sevgilerimizle.... YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!