Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2007 Klinker Proje Yarışması

Kale-Klinker, “Klinker Proje Yarışması” düzenliyor. Yarışma, “Dış Mekan ve Klinker” ve “İç Mekan ve Klinker” olmak üzere iki kategoride düzenlenecek.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

2007 Klinker Proje Yarışması 2007 Klinker Proje Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 2 Mart 2007
+ Ajandama Ekle

br/> Kale-Klinker, KKTC ve Türkiye’deki tüm üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı, şehire bölge planlama, peyzaj mimarlığı öğrencilerinin doğaya dönük tasarımlar ile buluşmalarını sağlamak, tasarım ufkuna katkıda bulunmak ve bu alandaki başarılı tasarımları ödüllendirmek amacıyla, “Klinker Proje Yarışması” düzenliyor.

Özgün ve üstün niteliklere sahip olan klinkeri kullanarak mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarımı, şehir ve bölge planlama, peyzaj mimarlığı alanında özgün tasarımların yapılması, farklı kullanım alanlarını yönelik özel ve fonksiyonel ürünlerin yaratılması konularını kapsayan yarışma, “Dış Mekan ve Klinker” ve “İç Mekan ve Klinker” olmak üzere iki kategoride düzenlenecek.

Değerlendirme kriterleri:
*Özel amaçlara yönelik fonksiyonel özellikler
*Genel ve özel anlamda uygulanabilirlik değerleri
*Çevre dostu ve sürdürülebilir tasarım özellikleri
*Özgünlük

Yarışma katılım koşulları:
*Yarışmaya KKTC ve Tükiye’deki tüm Mimarlık Fakülteleri ve Güzel Sanatlar Fakülteleri’nin mimarlık, iç imarlık, endüstri ürünleri tasarımı, şehir ve bölge planlama ve peyzaj mimarlığı bölümlerinde öğenim gören ve yarışma ilan edildiği tarihte henüz öğrenci olan 2, 3 ve 4. sınıf lisans öğrencileri katılabilir.
*Mimalık Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi’nin dışında kalan öğrencilerin katılımı ise grup liderlerinin mimar, iç mimar, endüstriyel tasarımcı, şehir ve bölge planlamacısı veya peyzaj mimarı olmasıyla mümkündür.
*Grup çalışmalarında başvuru formu grubun temsilcisi olarak seçilen ve formda belirtilen tek bir kişi tarafından doldurulup imzalanacak ve grubun diğer üyeleri tarafından da ayrı ayrı imzalanacaktır.
*Yarışmacılar, yarışmaya sundukları bütün tasarımların kendilerine ait olduğunu ve üçüncü kişilerin tasarım üzerinde hak iddia etmeleri halinde sorumluluğun yarışmacıya ait olduğunu bildiren yazılı ve imzalı bir belge dolduracaklar. Ayrıca kendilerine ulaşmayı sağlayacak her türlü kimlik bilgisi, adres, telefon, faks, e-posta adresi gibi bilgileri doğru olarak başvuru formunun ilgili bölümlerine yazarak 2 nolu zarfın içinde teslim edecekler.
*Yarışmacıların eğitim gördükleri üniversiteden alınmış ve son kayıt durumlarını gösteren onaylı belgeyi başvuru formuna ekleyecekler.
*Son teslim tarihi 02.03.2007 saat:17.00’dir.

Kale-Klinker'e ulaşmak için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/2007-klinker-proje-yarismasi_50920.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!