• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Zaha Hadid Abu Dabi’deki yeni Performans Sanatları Merkezi’nin tasarımını Abu Dabi’de gerçekleştirdiği basın toplantısı ile dünyaya tanıttı.... »
Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin 'yıkılacak' dediği Acaristanbul'u Beykoz Belediyesi yıkmama kararı aldı. »
Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı çevre planına itirazının reddedilmesi nedeniyle,... »
Sanal Mimarlık Müzesi’nin yeni sergisi “Halit Refiğ Filmlerinde Aşk ve Ölüm Mekanları” www.mimarlikmuzesi.org'da açıldı. »
AB bünyesindeki komisyon tarafından düzenlenen “Çağdaş Avrupa Mimarisi Yarışması”nda birinciliğe aday olan projelerin sayısı yediye indi.... »
İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan: “Kentsel dönüşüm yasasının bir an önce hazırlanması gerekiyor. Ne var ki bazı işleri... »
Çevre ve Orman Bakanlığı, Beykoz Belediyesi Encümeni’nin Acaristanbul Villarına ilişkin kararının hukuka aykırı olduğunu, kararın iptali... »
Kale-Klinker, “Klinker Proje Yarışması” düzenliyor. Yarışma, “Dış Mekan ve Klinker” ve “İç Mekan ve Klinker” olmak üzere iki kategoride düzenlenecek. »
Haberler » Gündem