Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2010 Pasif Ev Mimarlık Ödülü

Almanya Darmstadt'taki Pasif Ev Enstitüsü, yıllık olarak düzenlediği Pasif Ev Konferansı çerçevesinde bu yıl ilk kez 'Pasif Ev Mimarlık Ödülü' verecek. Mimarlar/tasarımcılar, projelerini 1 Mart 2010 itibariyle teslim edebilirler.

yapi.com.tr
2010 Pasif Ev Mimarlık Ödülü

Almanya Darmstadt’taki Pasif Ev Enstitüsü (The Passive House Institute), yıllık olarak düzenlediği Pasif Ev Konferansı çerçevesinde bu yıl ilk kez ‘Pasif Ev Mimarlık Ödülü’ verecek. Ödül, ‘Pasif Ev’ standartı ile uyum içinde gerçekleştirilen ve göze çarpıcı derecede yaratıcı bulunan bina projelerine verilecek.

Mimarlar/tasarımcılar, projelerini 1 Mart 2010 itibariyle teslim edebilirler. Jüri seçimini, ‘Pasif Ev’ olarak gerçekleştirilen ve tasdik edilen ulusal ve uluslararası bina türleri arasından yapacak. Ödülle iyi tasarlanmış ‘Pasif Ev’lerin ve tasarımcılarının ön plana çıkartılması amaçlanıyor. 

Başvuru için gerekli belgeler, Pasif Ev Enstitüsü’nün internet sitesi ( www.passivhaus-architekturpreis.de) üzerinden indirilebilir. Ödülün bu yılki destekçileri; SAENA GmbH – Saksonya Enerji Ajansı ve Saksonya Mimarlık Birliği’nden oluşuyor.  

Kazananlara ödülleri, 28-29 Mayıs 2010’da Dresden’de gerçekleştirilecek olan 14. Uluslararası Pasif Ev Konferansı kapsamında düzenlenecek ödül töreni ile sunulacak. 

İlgili diğer sayfalar: www.passiv.de, www.ig-passivhaus.de, www.passivhaustagung.de



 

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/2010-pasif-ev-mimarlik-odulu_74788.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!