Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

3. Doğal Taş Tasarım Yarışması

Çağlar boyu tarihe iz bırakan eserlere imza atan Türk doğal taşlarının katma değeri tasarımla artıyor. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB)'in Türk doğal taşlarının marka değerini yükseltmek amacıyla hayata geçirdiği 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’na başvurular başladı.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

3. Doğal Taş Tasarım Yarışması 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 7 Şubat 2014
ÖDÜL TÖRENİ TARİHİ 21 Mart 2014
DÜZENLEYEN

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve T.C. Ekonomi Bakanlığının desteğiyle

WEB ADRESİ

www.dogaltastasarimyarismasi.com

E-POSTA

nisa.ozdemir@immib.org.tr

İLETİŞİM: Yarışma Raportörlüğü A: Dış Ticaret Kompleksi Çobançeşme Mevkii Sanayi Caddesi 34197 Yenibosna, Bahçelievler / İstanbul (A Blok 6. Kat, Maden Şubesi) T: (212) 454 04 01
+ Ajandama Ekle

Bu yıl üçüncü kez düzenlenen yarışma, profesyoneller ve öğrenciler için iki ayrı kategoriden oluşuyor. Son başvuru tarihi 7 Şubat 2014 olan 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması, Türkiye ile birlikte KKTC’den de katılımcılarını bekliyor.

Zengin doğal taş rezervleri ve sahip olduğu renk ve desen çeşitliliği ile fark yaratan Türk doğal taş sektörü, tasarımın gücü ile marka değerini artırıyor. Sanayicilerle tasarımcıları bir araya getirerek doğal taş sektörünün tasarım kalitesini yükseltmeyi hedefleyen İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), 'Doğal Taş Tasarım Yarışması'nı bu yıl üçüncü kez düzenliyor. Profesyoneller ve öğrenciler için iki ayrı kategoride düzenlenen yarışmanın son başvuru tarihi ise 7 Şubat 2014.

‘Doğal Taş Yarışması’ ile Türk doğal taşlarının tasarımcılara ve mimarlara tanıtılması, günlük yaşamda kullanılabilir, özgün ve üretilebilir tasarımlara ulaşılması hedefleniyor. Yarışmacıların iç mekân ya da dış cephe kaplamaları için yorumlayacakları tasarımlar, doğal taşların değişik kullanım alanlarının da ortaya çıkmasına katkı sağlayacak. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB)’nin Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve T.C. Ekonomi Bakanlığı desteği ile düzenlediği 3. Doğal Taş Tasarım Yarışması’nda yeni ve çarpıcı fikirler yarışacak.

Doğal taşın var olan değerine değer katacak yarışmanın profesyonel kategorisinde, birinci gelen tasarımın sahibi 20 bin TL, ikinci 15 bin TL ve üçüncü 10 bin TL ödül kazanacak. Profesyonel kategoride mansiyon ödülü ise 5 bin TL. Öğrenci kategorisinde ise birinci tasarım 10 bin TL, ikinci tasarım 7 bin 500 TL ve üçüncü tasarım 5 bin TL ile ödüllendirilecek. Öğrenci kategorisinde 2 bin 500 TL’lik mansiyon ödülü de verilecek.

Yarışma Takvimi
Son Başvuru Tarihi: 7 Şubat 2014
Jüri Değerlendirme Toplantısı: 28 Şubat 2014
Ödül Töreni: 21 Mart 2014

Doğal taş ihracatında tasarım açısından güçlü, katma değeri yüksek, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir ürünler geliştirebilecek tasarımcıları sektöre kazandırmak için gerçekleştirilen ‘Doğal Taş Yarışması’nın başvuru koşullarına ve diğer tüm detaylara ilgili web sitesinden ulaşılabilir.





http://www.yapi.com.tr/yarismalar/3-dogal-tas-tasarim-yarismasi_114235.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!