Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

TAÇ, Geleceğin Ev Tekstili...

9. TAÇ “Bir De Sen Tasarla” Yarışması Başlıyor

Ev tekstil sektörünün lider markalarından TAÇ’ın bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği “Bir De Sen Tasarla” yarışmasına başvurular başladı. Mimarlık Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi lisans öğrencilerinin katılabileceği yarışmada dereceye giren tasarımcılara, para ödülünün yanı sıra Mehmet Zorlu Vakfı Özel Bursu verilecek. Toplam 20 kişinin

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

9. TAÇ “Bir De Sen Tasarla” Yarışması Başlıyor 9. TAÇ “Bir De Sen Tasarla” Yarışması Başlıyor
SON BAŞVURU TARİHİ 8 Nisan 2011
+ Ajandama Ekle

STRONG>Ev tekstil sektörünün lider markalarından TAÇ’ın bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği “Bir De Sen Tasarla” yarışmasına başvurular başladı.

Mimarlık Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi lisans öğrencilerinin başvurabileceği yarışmada dereceye giren tasarımcılara, para ödülünün yanı sıra Mehmet Zorlu Vakfı Özel Bursu verilecek. Yarışma, “Nevresim Desen Tasarımı” ile nevresim takımı, yatak örtüsü, dekoratif yastık ve çarşaf gibi yatak tekstilini kapsayan “Yatak Tekstili Tasarımı” olmak üzere iki kategoride düzenleniyor.



TAÇ, geleceğin ev tekstil tasarımcılarını seçiyor


TAÇ’ın Türkiye genelindeki üniversitelerin Mimarlık ve Güzel Sanatlar fakülteleri lisans öğrencilerine yönelik düzenlediği “Bir De Sen Tasarla” yarışmasının dokuzuncusuna başvurular başladı. “Nevresim Desen Tasarımı” ve “Yatak Tekstil Tasarımı” olmak üzere iki ayrı kategorinin yer aldığı yarışmada her kategoride ilk üçe giren tasarımcıları para ödülü bekliyor.

Yarışmada ayrıca; Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) tarafından bir yarışmacıya para ödülü; Mehmet Zorlu Vakfı tarafından da beş yarışmacıya “Mehmet Zorlu Vakfı Özel Bursu” verilecek.

"Bir De Sen Tasarla" yarışması ile dokuz yıldır sanayi ve eğitim işbirliğine katkıda bulanan TAÇ, bu yarışma ile uluslararası pazara sunulabilecek, ev tekstilinde moda yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmak ve ev tekstili sektöründe “tasarımcı” kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Ödüllü tasarımlar internette satışa sunulacak

Dereceye giren eserleri üreterek, TAÇ'ın kurumsal internet sitesinde online satışa sunacak olan firma, tasarımlara tüketici katalogunda da yer verecek.

Toplam 20 kişinin ödüllendirileceği “Bir De Sen Tasarla” yarışmasına başvurular, 8 Nisan 2011 tarihine kadar kabul edilecek. Yarışmada ödül kazanan tasarımcılar, Mayıs ayının son haftası İstanbul’da yapılacak ödül töreni ile açıklanacak.

Kazananlar Facebook’ta da yarışacak

Yarışma finalinin ardından ödül kazanan tasarımcılar, Facebook’ta özel olarak hazırlanacak olan "Bir De Sen Tasarla" sayfası üzerinden bir kez daha yarışacak. Yarışmacılar, tasarımlarına ait görselleri ve videoları “Facebook Bir De Sen Tasarla Sayfası”na yükleyerek 15 gün boyunca Facebook kullanıcıları tarafından oylanacaklar.

Facebook kullanıcıları tarafından “Nevresim Desen Tasarımı” ve “Yatak Tekstili Tasarımı” birincilerinin belirleneceği yarışmada oylamayı kazanan tasarımcılar, kendi ödüllerine ek olarak para ödülünün de sahibi olacak.

Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi, katılım şartları ve başvuru formu için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/9-tac-bir-de-sen-tasarla-yarismasi-basliyor_85305.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!