Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"ADC Young Guns 7" İçin Başvuru Tarihleri Uzatıldı

Tasarım endüstrisinin tek portfolyo temelli ödül programı, Art Directors Club (ADC) Young Guns, uluslararası alanda genç ve yetenekli tasarımcıları inter-disiplinler çalışmalarını sunmak üzere yedinci kez davet ediyor. ADC üyelerine ve üye olmayan herkese açık ödül programı, profesyonel ve kişisel her türlü ürünü değerlendirecek.

yapi.com.tr

Ödüller

"ADC Young Guns 7" İçin Başvuru Tarihleri Uzatıldı "ADC Young Guns 7" İçin Başvuru Tarihleri Uzatıldı

asarım endüstrisinin tek portfolyo temelli ödül programı, Art Directors Club (ADC) Young Guns, uluslararası alanda genç ve yetenekli tasarımcıları inter-disiplinler çalışmalarını sunmak üzere yedinci kez davet ediyor. ADC üyelerine ve üye olmayan herkese açık ödül programı, profesyonel ve kişisel her türlü ürünü değerlendirecek.

Grafik tasarım, fotoğraf, illüstrasyon, reklam ve sanat yönetmenliği, çevre tasarımı, sinema, animasyon, video, interaktif tasarım, obje tasarımı ve tipografi dallarında ödül dağıtılacak olan organizasyon, en az iki sene iş tecrübesi olan, bir firmada ya da bağımsız olarak çalışan 30 yaş altı herkese açık.

Geçtiğimiz sene 38 ülkeden katılım gösterilen ve 50 kazananın belirlendiği ödül programının jürisi ise, aynı ödülü geçtiğimiz dönemlerde kazanan ve sektörde rüştünü ispatlayan bir dizi genç yeteneklerden oluşuyor.

Bu sene ilk kez Moleskine tarafından kategoriler arası birinciye 1000 Dolarlık bir ödül verilecek. Aynı zamanda en yüksek puanlamayı alan iki finaliste de 250 Dolar teşvik ödülü verilecek. Diğer tüm 50 finalistin ADC Young Guns plaketi sahibi olacağı programda, tüm kazananları New York’taki Art Directors Club Galerisi’nde çalışmalarının sergilenmesi, Moleskine tarafından bu yarışma için üretilecek özel ve sınırlı bir katalogda yer almak ve ADC koleksiyonuna katılmak gibi fırsatlar bekliyor. İpi göğüsleyen katılımcılara, ödül programının sponsorları tarafından iş imkanları da sunulacak.

Ödül programına indirimli erken başvurular 15 Nisan’da sona eriyor. Son başvuru ve teslim tarihi ise 22 Mayıs. Daha detaylı bilgiye ulaşmak ve başvuruda bulunmak için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/adc-young-guns-7-icin-basvuru-tarihleri-uzatildi_68130.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!