Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Altın Çekül "Yapı Ürün Ödülü 2010" Sonuçlandı

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 1991 yılından bu yana düzenlenen, Türkiye’nin yapı malzemesi alanındaki ilk ürün ödülü; Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü 2010” sonuçları açıklandı. YEM Ödülleri Projesi kapsamında verilen Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü 2010”a, “Matrix Takım Klozet” ürünü ile Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş.- VitrA değer bulunurken, Valfsel

yapi.com.tr
Altın Çekül "Yapı Ürün Ödülü 2010" Sonuçlandı

BR>
Matrix Takım KlozetYapı malzemesi alanında yeni teknoloji ve ürünleri destekleyerek sektörün gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü”ne bu yıl başvuruların genelinin tasarruf ve sürdürülebilirlik kavramlarına vurgu yaptığı gözlendi.

Yrd. Doç. Dr. Cem Altun (Mimar, İstanbul Teknik Üniversitesi), Ali Bakova (Endüstri Ürünleri Tasarımcısı), Erdal Özyurt (Mimar, Norm Mimarlık), Prof. Dr. Hasan Şener (Mimar, İstanbul Teknik Üniversitesi) ve Prof. Dr. Leyla Tanaçan (Mimar,  İstanbul Teknik Üniversitesi)’dan oluşan seçici kurul bu yıl 36 ürünü üretim, uygulama ve kullanım süreçlerinde akılcılık ve enerji tasarrufu sağlamaları, çevreye, sağlığa zararlı bir yönlerinin olmaması ve üretimde yerli kaynakların da kullanılması gibi kıstaslara göre değerlendirildiler.

Küresel ısınma ve ekonomik krizin etkilerinin hissedildiği günümüzde enerji ve su gibi temel ihtiyaçların karşılanmasında tasarrufu ön planda tutan, inovatif araştırmayı bu amaçla kullanan ve çağdaş yapımın gelişmesine katkı yapan Matrix takım klozet ile Eczacıbaşı Yapı Gereçleri A.Ş.- VitrA Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü 2010”a, E.C.A. PRIMEMIX ile Valfsel Armatür Sanayi A.Ş. Altın Çekül Teşvik Ödülü’ne değer görüldüler.

Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü 2010”a değer görülen VitrA’nın yeni nesil su tasarruflu klozetleri, yoğunlukla 6 – 7,5 veya 9 litre ile fonksiyon yapan klozetlerin kullanıldığı pazarda eski teknoloji ile üretilmiş standart klozetlerin gösterdiği yıkama performansını 4 litre su ile aynı düzeyde gerçekleştiriyor. Bu sistemi kullanarak dört kişilik bir ailenin yılda 42 ton su tasarrufu yapması mümkün oluyor.


E.C.A. PRIMEMIX

Altın Çekül “Teşvik Ödülü” kazanan, sıcaklık ve debinin ayrı ayrı ayarlandığı banyo armatür grubu E.C.A. PRIMEMIX; soğuk su kullanımında kombinin gereksiz ateşlenmesini önlüyor, su sıcaklığı ayarının bir defa yapıp sabit tutarak kullanıcıya konfor, enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: yapiveri
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/altin-cekul-yapi-urun-odulu-2010-sonuclandi_79025.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!