Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"Avrupa'nın 40 Yaş Altı En İyi 40 Mimarı" 2011 Başvurularında Son Hafta

Avrupa genelindeki başarılı genç mimarları ödüllendiren "Avrupa'nın 40 Yaş Altı En İyi 40 Mimarı" (Europe 40 Under 40) programı için 2011 yılı adaylık başvurularında son haftaya girildi. Serbest mimarların ya da kurulu bir mimarlık ofisinde baş tasarımcı olarak görev alan mimarların katılabileceği ödül programına 1 Kasım 2010 tarihine kadar

yapi.com.tr
"Avrupa'nın 40 Yaş Altı En İyi 40 Mimarı" 2011 Başvurularında Son Hafta

STRONG>Avrupa genelindeki başarılı genç mimarları ödüllendiren "Avrupa'nın 40 Yaş Altı En İyi 40 Mimarı" (Europe 40 Under 40) programı için 2011 yılı adaylık başvurularında son haftaya girildi. 
 
"Avrupa'nın 40 Yaş Altı En İyi 40 Mimarı" ödül programı ile, Avrupa'daki mimari tasarımın, mesleki kuramın ve düşünsel altyapının yakın geleceğine etki ederek, bu coğrafyada yer alan kentlerin şekillenmesinde doğrudan  rol alacak olan yetenekli ve yükselişteki genç mimarların onurlandırılması ve desteklenmesi hedefleniyor.

Mesleki çalışmalarını, AB üye ülkeleri ve Avrupa coğrafyasındaki diğer ülkelerde sürdürmekte olan ve gelecek vaat eden 40 yaş altı mimarların tanınırlığını artırmayı amaçlayan program aynı zamanda, mesleğin geleceğinde önemli rol oynayacak olan yeni yetenekleri ve yaratıcı düşünceyi destekleme çabası güdüyor.

Her yıl 40 genç mimarın ödüle değer bulunduğu programa başvurmak için adayların, tamamlanmış ya da devam etmekte olan projelerini göndermeleri gerekiyor. Başvurular daha sonra, meslek pratiğinin içinden tanınmış mimarların, geliştiricilerin, mimarlık gazetecilerinin, eğitimcilerin ve eleştirmenlerin yer aldığı seçici kurulun değerlendirmesine sunuluyor.

Serbest mimarların ya da kurulu bir mimarlık ofisinde baş tasarımcı olarak görev alan mimarların katılabileceği ödül programına 1 Kasım 2010 tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek.

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.


http://www.yapi.com.tr/yarismalar/avrupanin-40-yas-alti-en-iyi-40-mimari-2011-basvurularinda-son-hafta_83410.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!