Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Boyex'in Düzenlediği "2002 Sektörde Yılın Web Sitesi Yarışması" Başladı

Boyex, boya ve boya hammaddeleri sektöründe 2002 yılının en başarılı kurumsal web sitelerini seçiyor. 2001 yılında birincisi düzenlenen yarışma

Boyex



b>Boyex, boya ve boya hammaddeleri sektöründe 2002 yılının en başarılı kurumsal web sitelerini seçiyor. 2001 yılında birincisi düzenlenen yarışmayı genel toplam, içerik ve interaktivite konularında Marshall Boya kazanırken, fonksiyonalite alanında Feza Ticaret ve estetik alanında ise Betek Boya ödüle layik görülmüşlerdi.

2002 yılında yine dört ana kategoride birinciler belirlenecek olup, genel toplamda en çok puanı alan kurumsal site “2002 Sektörde Yılın Web Sitesi” ödülünü alacaktır. Bu sene yarışmaya eklenen bir yenilik ise, gerçekleştirilecek olan halk oylamasıdır.


Yarışmanın tüm kural ve detayları aşağıdadır:

Site önerme işlemi 31 Aralık 2002 saat 24:00'te sona erecektir. Site önerilmesi, Boyex anasayfasında yer alan “Yarışma” kutusundaki ilgili linke bastıktan sonra açılacak olan site önerme formunun eksiksiz olarak doldurulması ile gerçekleşecektir.

Önerilen web sitesinin, boya veya boya hammaddesi alanında faaliyet gösteren bir firmaya ait olması gerekmektedir. Bir sitenin birden fazla kere önerilmesi dikkate alınmayacaktır. Her önerilen sitenin Boyex Kurulu'nun değerlendirmesindeki şansı, önerilme sayısına bakılmaksızın eşit olacaktır.

Tüm önerilen siteler, 1 Ocak 2003 tarihinden itibaren Boyex ve Vizayn Web Servisleri Kurulu tarafından kullanıcı kolaylığı, fonksiyonalite, tasarım, işleyiş ve konsept gibi toplam 25 kriter bazında değerlendirilerek ilk eleme gerçekleştirilecektir.

İlk elemeyi geçen siteler, 6 Ocak 2003 tarihinden itibaren Boyex sitesinde başlatılacak olan halk oylamasına girmeye hak kazanırlar. Halk oylaması süresince en çok oyu toplayan web sitesi, 2002 Halk Ödülü’nü kazanacaktır.

2002 Sektörde Yılın Web Sitesi Yarışması’nda sahiplerini bulacak ödüller aşağıdadır:

Sektörde Yılın Web Sitesi
Jüri Özel Ödülü
Halk Ödülü
En İyi İçerik
En İyi Fonksiyonalite
En İyi İnteraktivite
En İyi Estetik

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/boyexin-duzenledigi-2002-sektorde-yilin-web-sitesi-yarismasi-basladi_2721.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!