Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Geleceğin Ev Tekstili Tasarımcıları 12. Kez Ödüllendirildi

Zorlu Tekstil Grubu’nun ev tekstili markası TAÇ tarafından, Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) işbirliği ile bu yıl 12. kez düzenlediği “Bir De Sen Tasarla Yarışması” sonuçlandı.

yapi.com.tr

Ödüller

Geleceğin Ev Tekstili Tasarımcıları 12. Kez Ödüllendirildi Geleceğin Ev Tekstili Tasarımcıları 12. Kez Ödüllendirildi

Türkiye genelindeki üniversitelerin Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakülteleri’nde öğrenim gören lisans öğrencileri ile Eğitim Fakülteleri’nin Resim-İş Öğretmenliği Bölümü lisans öğrencilerinin katıldığı, “12. TAÇ Bir De Sen Tasarla Yarışması”nda sonuçlar, 7 Mayıs tarihinde Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen törende açıklandı.

Gazeteci ve program yapımcısı Özlem Gürses’in moderatörlüğünü üstlendiği ödül töreni, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Ailesi üyeleri, Zorlu Tekstil Grubu Yöneticileri, akademisyenler ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katlımı ile gerçekleştirildi. Törene ayrıca, Bilgi Üniversitesi Next Academy Başkanı Levent Erden de konuşmacı olarak katıldı.

Yarışmada birinci seçilen Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Selin Tüfek, 10 bin TL değerindeki ödülünü Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu’nun elinden aldı. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinden Sare Özsili’nin ikinci olduğu yarışmada, üçüncülük ödülünün sahibi ise Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Ahmet Mansuroğlu oldu.

Törende, 6 adet Mehmet Zorlu Vakfı Özel Bursu ve 3 bin TL değerindeki TETSİAD Özel Ödülü de sahiplerini buldu.


Finalistler Facebook’ta da yarışacak

Yarışma finalinin ardından ödül kazanan tasarımlar, www.facebook.com/tacbirdesentasarla sayfası üzerinden bir kez de kendi aralarında yarışacak. Yarışmacılar, tasarımlarına ait görselleri ve isterlerse tasarımlarını anlatacakları videolarını Facebook’taki “TAÇ Bir De Sen Tasarla Sayfası”na yükleyecek ve tasarımlar 15 gün boyunca Facebook kullanıcıları tarafından oylanacak. Halk oylaması niteliği taşıyan Facebook oylamasını kazanan tasarımcı 3 bin TL değerindeki para ödülünün sahibi olacak.

TAÇ, ayrıca dereceye giren eserleri üreterek, www.tac.com.tr adresinde online satışa sunacak ve tasarımlara tüketici katalogunda da yer verecek. Kazananlar ayrıca, Zorlu Tekstil Grubu’nda iş veya staj imkanı da elde edebilecek.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/gelecegin-ev-tekstili-tasarimcilari-12-kez-odullendirildi_120299.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!