Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Grundfos'tan 'Enerji Tasarrufu' Yarışması

Dünyanın öncü pompa kuruluşlarından Grundfos, Enerji Tasarrufu Yarışması ile Grundfos pompa ve sistemleriyle en çok enerji tasarrufu yapan firma ya da kuruluşu ödüllendiriyor. Yarışmanın büyük ödülü ise ekolojik şehir Masdar City ve Dubai turu!

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Grundfos'tan 'Enerji Tasarrufu' Yarışması Grundfos'tan 'Enerji Tasarrufu' Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 1 Eylül 2012
+ Ajandama Ekle

Çevreci çözümleriyle dikkat çeken ve yeşil bir şirket olma iddiasını taşıyan Grundfos, düzenlediği Enerji Tasarrufu Yarışması ile enerji tasarrufu bilincinin yaygınlaşmasına katkıda bulunacak. Grundfos pompa ve sistemlerini kullananların katılabileceği 'Grundfos Enerji Tasarrufu Yarışması' ile en çok enerji tasarrufu yapan firma ya da kuruluş ödüllendirilecek.

Son katılım tarihinin 1 Eylül 2012 olduğu yarışmaya yapılan tüm başvurular, özel juri tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Enerji Kaynaklarının ve Enerjinin Kullanımında Verimliliğin Artırılmasına Dair Yönetmelik’te belirtilen Endüstriyel İşletmelerde Verimlilik Artırıcı Projelerin Değerlendirilmesi kriterlerine göre ele alınacak.

Ödüller

Değerlendirmenin sonucunda birinciye ekolojik şehir Masdar City ve Dubai turu, ikinciye SONY TV-42 inch ve iPad, üçüncüye ise yılda 4 kez ücretsiz Grundfos Servis Bakım Hizmeti verilecek. Aralık 2012’de yapılacak ödül töreninde ilk üçe girenlere hediyeleri ve plaketleri takdim edilecek.

Grundfos Türkiye Enerji Tasarrufu Yarışması’na energy.grundfos.com/tr/grundfos-enerji-tasarrufu-proje-yarışması adresindeki online form doldurularak başvurulabilir.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/grundfostan-enerji-tasarrufu-yarismasi_91840.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!