Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mimarlık Eğitimi Derneği Mimarlık Öğrenci Ödülleri

Mimarlık eğitimi ortamında iletişimi arttırmayı amaçlayan Mimarlık Eğitimi Derneği bu doğrultuda Türkiye ve KKTC' deki mimarlık bölümleri öğrencilerin

Mimarlık Eğitim Derneği



imarlık eğitimi ortamında iletişimi arttırmayı amaçlayan Mimarlık Eğitimi Derneği bu doğrultuda Türkiye ve KKTC' deki mimarlık bölümleri öğrencilerinin katılabileceği Mimarlık Eğitimi Derneği Mimarlık Öğrenci Ödülleri organizasyonu yapmaktadır. MimED Mimarlık Öğrencileri Ödülüne her yıl biten öğretim yılında (bu yıl için 2001-2002) yapılmış projeler veya proje ve ödevlerle hazırlanmış portfolyolarla öğrenciler başvurabilirler.

MimED Mimarlık Öğrenci Ödülleri dört kategoride verilecektir:

1. Kategori - Birinci Yıl Mimarlık Öğrencileri Portfolyo Ödülü
Öğrenciler bu ödüle ilk iki yarıyılda yaptıkları temel tasarım / mimari tasarım projeleri ve/veya ödevlerinin tümünü veya bir kısmını içeren portfolyolar ile katılabilirler. Portfolyodaki çalışmaların hangi derslerle bağlantılı olduğu ve amaç/içerikleri belirtilmelidir. Portfolyo en fazla 10 adet A3 (29.7x42 cm) paftadan oluşmalıdır.

2. Kategori - İkinci Yıl Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülü
Bu ödül mimarlık bölümlerinin ikinci yılının bir yarıyılındaki mimari tasarım stüdyosunda gerçekleşmiş projelere verilecektir. Ödüle aday olmak isteyen öğrencilerin projelerine ait çizim fotograf, perspektif vb içeren görsel malzeme ile konu, amaç ve içeriği kapsayan yazılı malzemeyi en fazla 10 adet A3 (29.7x42 cm) pafta üzerinde sunmaları beklenmektedir.

3. Kategori - Üçüncü Yıl Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülü
Bu ödül mimarlık bölümlerinin üçüncü yılının bir yarıyılındaki mimari tasarım stüdyosunda gerçekleşmiş projelere verilecektir. Ödüle aday olmak isteyen öğrencilerin projelerine ait çizim fotograf, perspektif vb içeren görsel malzeme ile konu, amaç ve içeriği kapsayan yazılı malzemeyi en fazla 10 adet A3 (29.7x42 cm) pafta üzerinde sunmaları beklenmektedir.

4. Kategori - Dördüncü Yıl Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülü
Bu ödül mimarlık bölümlerinin dördüncü yılının bir yarıyılındaki mimari tasarım stüdyosunda gerçekleşmiş projelere verilecektir. Bazı bölümlerde bitirme ödevi olarak farklılaşan son yarıyıl projesi de bu kapsamda değerlendirilmektedir. Ödüle aday olmak isteyen öğrencilerin projelerine ait çizim fotoğraf, perspektif vb içeren görsel malzeme ile konu, amaç ve içeriği kapsayan yazılı malzemeyi en fazla 10 adet A3 (29.7x42 cm) pafta üzerinde sunmaları beklenmektedir.

Ödüller
Her grup birincisine ALLPLAN FT Mimari CAD Sistemi (iki yıllık kullanım süreli öğrenci versiyonu) verilecektir.Yazılım sponsoru Nemetschek AG'dir.

Başvuruda isteneler:
Her başvuru için bir başvuru formu doldurulmalı ve projelerin yer aldığı paftalarla birlikte ambalajlanarak aşağıdaki tarihte, belirtilen adreste olacak şekilde posta, adrese teslim kargo veya yerine teslim olarak ulaştırılmalıdır. Paftalarda asılış şeması ve öğrencilerin isimleri bulunmalıdır.
Takvim:
Teslim: 15 Kasım 2002
Jüri Değerlendirmesi : 22 Kasım 2002
Sergi : 25 Kasım 2 Aralık 2002
Ödül Töreni : 25 Kasım 2002 saat 17:00
Jüri:
Mine İNCEOĞLU (İTÜ), Selim VELİOĞLU (İTÜ), Sevgi LÖKÇE (GÜ), Nerime CİMCOZ (DEÜ), Sonay ÇEVİK (KTÜ), Murat TABANLIOĞLU, Sadun ÖZEL (OGÜ)
Raportör:
SaitAli Köknar (İTÜ)
Adres: MimED2002Mimarlık Öğrencileri Ödülü - İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Binası Taksim 80191 İstanbul
Web: www.mim.itu.edu.tr; www.arkitera.com

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/mimarlik-egitimi-dernegi-mimarlik-ogrenci-odulleri_1960.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!