Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Nurus 4U'ya Red Dot Ödülü

Türkiye'nin en çok uluslararası tasarım ödülüne sahip markası Nurus, 2009' yılında da ödüllerine yenileri eklemeye devam ediyor. Nurus, yılın ilk tasarım ödülü IF Design Award' da Sema sehpa ile kazandığı başarının ardından, Orgatec fuarında yoğun ilgi gören yeni ürünü 4U Koltuk ile, 49 ülkeden 1400 firmanın yarıştığı Red Dot Design Award

yapi.com.tr
Nurus 4U'ya Red Dot Ödülü

ürkiye’nin en çok uluslararası tasarım ödülüne sahip markası Nurus, 2009’ yılında da ödüllerine yenileri eklemeye devam ediyor.
Nurus, yılın ilk tasarım ödülü IF Design Award’ da Sema sehpa ile kazandığı başarının ardından, Orgatec fuarında yoğun ilgi gören yeni ürünü 4U Koltuk ile, 49 ülkeden 1400 firmanın yarıştığı Red Dot Design Award 2009’dan da ödülle döndü.

Aldığı bu ödülle uluslararası tasarım ödüllerinin sayısını 14’e çıkaran Nurus, endüstriyel tasarım konusunda Türkiye’nin önde gelen markası olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Genel mekanlarda sosyalleşmeye teşvik eden bir oturma ünitesi olarak tasarlanan 4U, sırt formunun sunduğu farklı ölçülerde oturma hücreleri ile yan yana, sırt sırta ya da yüz yüze olmak üzere farklı oturma biçimleri öneriyor.

Yan yana kullanıldığında sırt formu dinamik ve neşeli bir yapı oluşturan 4U, sırt yüksekliği ayarlanarak kullanıcısına konforlu bir bekleme olanağı da sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/nurus-4uya-red-dot-odulu_67587.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!