Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Paint the Future

AkzoNobel'in, genç yenilikçi şirketleri yüzeylere hayat vermeye davet ettiği "Paint the Future" yarışmasının son başvuru tarihi 20 Temmuz 2021.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

Paint the Future Paint the Future
TESLİM TARİHİ 20 Temmuz 2021
DÜZENLEYEN

AkzoNobel

WEB ADRESİ

letspaintthefuture.com

+ Ajandama Ekle

Genç yenilikçi şirketler, AkzoNobel ile bir başka heyecan verici keşif ve iş birliği yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyorlar. 2021 “Paint the Future” global genç yenilikçi şirket yarışması başladı.

Yarışma kapsamında, genç yenilikçi şirketlerin, zekice hazırlanan çözümlerini, 20 Temmuz’a kadar Paint the Future’a iletmesi gerekiyor. Bu sürecin ardından tüm katılımcılara, sektör uzmanları tarafından geri bildirim sağlanacak ve seçilen finalistler, 2021’nin sonundaki bir iş birliği etkinliğine katılmaya davet edilecekler. Kazananlara, sürdürülebilir iş fırsatları konusunda AkzoNobel ile birlikte çalışmak üzere ortaklık anlaşmaları teklif edilecek.

“Müşterilerimize yönelik çığır açan yeni teknoloji ve çözümleri, yıllardır geliştiriyoruz.” diyen Teknolojiden Sorumlu Başkan Klaas Kruithof, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün, teknolojinin bu kadar çok alanda hızla gelişmesi ile başkalarını da sınırları zorlamakta bize katılmaya davet ediyoruz. Beklentinin, hayal gücünün ve kuşakların ötesinde boya ve astar sektöründe iş birliğine dayalı inovasyona Paint the Future ile güç veriyoruz.”

AkzoNobel’in inovasyon konusundaki eşsiz kazan-kazan yaklaşımı sayesinde yeni teknolojiler ve karmaşık çözümler, iş birliği yoluyla çok daha hızlı bir şekilde geliştirilebiliyor. Paint the Future, iki yılı biraz aşkan kısa bir sürede 18 başarılı çözüm üretti.

“Genç yenilikçi şirketlerden, AkzoNobel’in uzmanlığı, kaynakları ve küresel etki alanının yanı sıra iş birliğine dayalı inovasyon ekosistemimizdeki 2.220 üyenin bilgi birikimi ile daha neler yapabileceklerini düşünmelerini istiyorum,” diyen Paint the Future Program Müdürü Ally van der Boon, “Bu, çözümünüzü geliştirmek ve ivme kazandırmak için olağanüstü bir fırsat. Birlikte daha ne kadar uzaklara gidebileceğimizi bir hayal edin,” dedi.

2021 Paint the Future programı, beş zorluğa yönelik çözümleri inceleyecek:

Gelişmiş fonksiyonellik: Teknolojiniz, yüzeylere hayat vermek için hangi heyecan verici yeni fonksiyonellik ve/veya dönüşümsel gücü sunabilir?

Müşteri deneyimi: Çözümünüz, müşterilerimizin ürün ve hizmetlerimizi deneyimleme biçimini nasıl iyileştirebilir?

Akıllı uygulama: Çözümünüz, boya ve astarların uygulanma biçimini nasıl değiştirebilir veya iyileştirebilir?

Döngüsel çözümler: Çözümünüz, değer zincirimizin herhangi bir noktasında malzemelerin döngüsel kullanımına nasıl imkan verir?

Akıllı imalat ve tedarik zinciri: Çözümünüz, daha akıllı imalat ve tedarik zinciri çözümleri yaratmamıza ve benimsememize nasıl yardımcı olabilir?

Küresel genç yenilikçi şirket yarışmasına katılmak için tıklayınız

 

*

Paint the Future Hakkkında

2019 yılında hayata geçirilen Paint the Future, AkzoNobel’in küresel iş birliğine dayalı ekosistemidir. Boya ve astar sektörü için fikir ve çözümlerin hızlandırıldığı, test edildiği, hayata geçirildiği ve ölçeklendirildiği cesur bir girişim olan Paint the Future kapsamında, inovasyona ivme kazandırmaya yönelik çeşitli programlar yürütülüyor. Başlangıçta sadece genç yenilikçi şirketlere açık olan Paint the Future, kısa süre içinde akademi, araştırma enstitüleri ve iki büyük tedarikçi grubunu da içine alacak şekilde genişletildi. Ekosistem, büyümeye ve her bir programın başarısını daha da ileri taşımaya devam ederek, sektörün en büyüğü konumuna geldi.

AkzoNobel Hakkında

200 yılı aşkın süredir, yüzeylere hayat veren bir olasılıklar dünyasına öncülük ediyoruz. Boya üretiminde uzman olarak, her an ürünlerimizden birine sadece birkaç metre uzaklıkta olma ihtimaliniz oldukça yüksek. Dulux, International, Sikkens ve Interpon gibi markalardan oluşan birinci sınıf portföyümüz, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerin güvenini kazanıyor. 150’yi aşkın ülkede faaliyet gösteren bir şirket olarak, gözümüzü global sektör liderliğine diktik. İki yüzyılı aşkın bir süredir geleceği keşfeden, en sürdürülebilir boya şirketinden de bu beklenir.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/paint-the-future_185466.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!