Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

PRO-ÇEL 1 Çelik Yapı Projesi Öğrenci Yarışması Sonuçlandı

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından bu yıl ilk kez duzenlenen PRO-ÇEL 1 Çelik Yapı Projesi Öğrenci Yarışması ödülleri belli oldu. 18 Şubat 2

Türk Yapısal Çelik Derneği
PRO-ÇEL 1 Çelik Yapı Projesi Öğrenci Yarışması Sonuçlandı

b>Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından bu yıl ilk kez duzenlenen PRO-ÇEL 1 Çelik Yapı Projesi Öğrenci Yarışması ödülleri belli oldu.
18 Şubat 2004 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nde toplanan, Yaşar Marulyalı, Prof. Dr. Nesrin Yardımcı, Prof. Dr. İhsan Mungan, Prof. Dr. Harun Batırbaygil, Prof. Dr. Görün Arun ve Necati Çeltikçi’den oluşan Jüri yarışmaya katılan tum projeleri değerlendirmeye aldı.

Değerlendirme sonrasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden Övgü Pelen, Ahmet Acer, Zeynep Öktem ve Emre İnsel’den oluşan 06263 rumuzlu ekip Sanat Merkezi konulu projesiyle yarışmanın Birincilik Ödülü’ne layık görüldü.

Yarışmanın İkincisi Bale, Müzik, Drama Okulu konulu projesiyle İstanbul Kültür Üniversitesi’nden Burcu Soylu, Güney Akgül, Edip Seçkin ve Cumhur Coşkun’dan oluşan 45556 Rumuzlu ekip olurken, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Mehmet Emre Arslan, Ayşegül Akgül, Çağlar Gözüaçık’dan oluşan 21970 rumuzlu Afet Yönetim Merkezi konulu proje de Üçüncülük ödülü’ne layık görüldü.

Bu yıl ilk kez düzenlenen PRO-ÇEL Çelik yapı Projesi Öğrenci yarışmasının önümüzdeki yıllarda da yenilerinin düzenlenerek bu etkinliğin Türk Yapısal Çelik Derneği’nin rutin etkinlikleri arasında yerini alacağını belirten Türk Yapısal Çelik Derneği Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı, yarışmaya katılan tüm projelerin jüri tarafından beğeni ile karşılandığını, aralarında seçim yapmakta zorlandıklarını belirtti. Yarışmanın temel amacının mimar ve inşaat mühendisliği öğrencilerini bir araya getirmek ve ortak çalışmalarına zemin hazırlamak olduğunu hatırlatan Yardımcı, çelik yapıların yaygınlaşmasında büyük önem taşıyan bu ortaklığın daha öğrencilik yıllarında başlamasına katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

Yarışmanın ödülleri, 27 Şubat 2004 tarihinde saat 14.30’da Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde yapılacak törenle sahiplerini buldu.
Birincilik Ödülü 2.500.000.000 TL
İkincilik Ödülü 1.500.000.000 TL
Üçüncülük Ödülü 500.000.000 TL.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/pro-cel-1-celik-yapi-projesi-ogrenci-yarismasi-sonuclandi_9536.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!