Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ProCE’21 Gayrimenkul Geliştirme Yarışması

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından düzenlenen ProCE’21 Gayrimenkul Geliştirme Yarışması'nın son başvuru tarihi 20 Ekim 2021.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

ProCE’21 Gayrimenkul Geliştirme Yarışması ProCE’21 Gayrimenkul Geliştirme Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 20 Ekim 2021
DÜZENLEYEN

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü

OKUL-ÖĞRENCİ / PROFESYONEL Okul-Öğrenci
KAYIT ÜCRETİ 400 TL
WEB ADRESİ

buyap.org

E-POSTA

proce@buyap.org

+ Ajandama Ekle

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından bu sene altıncısı düzenlenecek olan ProCE Gayrimenkul Geliştirme Yarışması başlıyor, başvurmak için son tarih 20 Ekim 2021.

ProCE Gayrimenkul Geliştirme Yarışması katılımcılara bilgi ve tecrübelerini, projeleri üzerinde takım halinde uygulayabilecekleri lisans seviyesinde yapılan ilk gayrimenkul geliştirme yarışmasıdır.

Yarışmacılara, gerek proje geliştirme sürecinde gerek yatırım konusunda yaratıcılıklarını sonuna kadar kullanmalarına imkan sağlayan Proce Gayrimenkul Geliştirme Yarışması, farklı disiplinlerden birçok katılımcının takım halinde çalışmayı deneyimlemesini, projenin tasarımından yapımına ve değerlendirme aşamsına kadar çevresiyle uyum içerisinde olan bir yapıyı ortaya koymalarını amaçlar. Katılımcılara, yarışma süresince karşılaştıkları zorluklarla baş etmeleri için ProCE kapsamında verilecek seminerler, jüriler ve BÜYAP tarafından yol gösterilecektir.

Birbirinden değerli konuşmacıların vereceği seminerler ile katılımcılara, gelişmekte olan gayrimenkul sektörü çerçevesinde çevre dostu ve sürdürülebilir yapılar alanında perspektif kazadırılacaktır.

Başvuru ve Kayıt Süreci

- Katılım ücreti takım başı 400 TL’dir.

- Yarışmaya katılım 50 takımla sınırlıdır ve fazla kayıt olması takdirde başvurusu tamamlanmış olan ilk 50 takım kabul edilir.

- Katılım ücreti kayıt formunda belirtilen banka hesabına yatırılmalıdır. Başka bir ödeme şekli kabul edilmeyecektir. Katılım ücretleri yatırılmadan başvurular onaylanmamaktadır.

- Başvuru sürecinin tamamlanması için yarışmacıların öğrenci belgesi fotoğraflarının ya da dijital kopyalarının, proce@buyap.org adresine mail yoluyla ulaştırılmaları gerekmektedir(e-devletten alınmış öğrenci belgeleri de geçerlidir.)

- Başvuru süreci tamamlandıktan sonra takım kaptanına kayıt onay maili gönderilecektir. Takım kaydı tamamlandıktan sonra herhangi bir geri ödeme talep edilemez.

Ödüller

Birincilik Ödülü: 4000₺ ve staj imkanı
İkincilik Ödülü:
3000₺
Üçüncülük Ödülü:
2000₺

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/proce21-gayrimenkul-gelistirme-yarismasi-_187113.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!