Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

PROSteel 2013 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann Boru tarafından bu yıl 13'üncü kez düzenlenen PROSteel 2013 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması'na başvurular başladı.

yapi.com.tr

Yarışma Duyuruları

PROSteel 2013 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması PROSteel 2013 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması
SON BAŞVURU TARİHİ 4 Mart 2013
TESLİM TARİHİ 26 Mart 2013
SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ 16 Nisan 2013
ÖDÜL TÖRENİ TARİHİ 10 Mayıs 2013
DÜZENLEYEN

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann Boru tarafından; Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) organizasyonuyla

OKUL-ÖĞRENCİ / PROFESYONEL Okul-Öğrenci
WEB ADRESİ

www.prosteel.org

E-POSTA

info@prosteel.org

İLETİŞİM: A: Yapı-Endüstri Merkezi Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 (Polat Kulesi Yanı) 34394 Fulya / İSTANBUL T: (212) 266 70 70 - 354
+ Ajandama Ekle

İnşaat mühendisliği ve mimarlık öğrencilerini bir araya getirerek çelik yapının önemini vurgulayan yaratıcı çözümler geliştirmeyi hedefleyen, 'İlköğretim Okulu' (8 Yıllık) temalı yarışmanın son başvuru tarihi 4 Mart 2013, proje teslim tarihi ise 26 Mart 2013 olarak belirlendi.

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann Boru’nun birlikte düzenlediği, çelik yapının özelliklerini vurgulayan yaratıcı çözümler geliştirmeyi amaçlayan PROSteel 2013 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması'na başvurular başladı.

Organizasyonu Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından üstlenilen yarışmanın başvuruları, Borusan Mannesmann Boru Facebook sayfası üzerinden yapılıyor. Yarışma ile çelik yapının özelliklerini vurgulayan yaratıcı çözümler geliştirilmesinin yanı sıra, mimarlık ve inşaat mühendisliği bölümü öğrencilerinin birlikte çalışmalarının sağlanması, çelik yapı konusunda deneyim kazanmaları amaçlanıyor.

Yarışmanın seçici kurulunda Yük. Müh. Mimar Yaşar Marulyalı (jüri başkanı), Yrd. Doç. Dr. Yük. Mimar İpek Yada Akpınar, Yük. Mimar Cem İlhan, Dr. Yük. İnş. Müh. Selçuk İz, Mimar Nevzat Sayın, Prof. Dr. Yük. Müh. Mimar Hasan Şener ve Prof. Dr. Yük. İnş. Müh. Nesrin Yardımcı yer alıyor.

Yarışmanın konusu bu yıl "Kent içinde semt ölçeğindeki yerleşmelerin ihtiyacına cevap verecek, çelik taşıyıcılı bir İlköğretim Okulu(8 yıllık)" olarak belirlendi. PROSteel'e katılan ekiplerde, en az bir mimarlık ve bir inşaat mühendisliği bölümü öğrencisi olması gerekiyor. Ekipler hazırlık sürecinde, üniversitelerin bir mimarlık ve bir inşaat mühendisliği fakültesi öğretim elemanından danışmanlık alabilirler. Son başvuru tarihinin 4 Mart 2013 olarak belirlendiği yarışmada, projelerin YEM’e en geç 26 Mart 2013 Salı günü 17:00’ye kadar teslim edilmesi gerekiyor.

Yarışmanın sonuçları 16 Nisan 2013 tarihinde www.prosteel.org adresinde açıklanacak. Ödüller ise 10 Mayıs 2013 tarihinde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.




Üç yılın birincileri ECCS 2014 için rekabet edecek


PROSteel 2013 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması sonucunda birinci olan proje ekibi 5.500 TL, ikinci 3.500 TL ve üçüncü ise 2.500 TL para ödülü alacak. Tasarımlarında ağırlıklı olarak Borusan Mannesmann Boru ürünü kullanan ekipler arasından belirlenecek bir proje de 5.000 TL değerindeki Borusan Mannesmann Özel Ödülü'nün sahibi olacak.

Bunlara ek olarak toplam 4.500 TL'lik mansiyon ve teşvik ödülleri verilecek. Ayrıca PROSteel 2012, PROSteel 2013 ve PROSteel 2014 yarışmalarında birinci olan projelerden jüri tarafından belirlenecek olan biri, Avrupa Yapısal Çelik Birliği – ECCS’in Çelik Yapı Projesi Ögrenci Ödülleri değerlendirmesine gönderilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/prosteel-2013-celik-yapi-tasarimi-ogrenci-yarismasi_102477.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!