Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Renda Helin Design & Interiors “Konforist Edu Suites” ile Dünyanın En İyisi Seçildi

2015-2016 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri kapsamında, geçtiğimiz Eylül ayında “Kamu Hizmet Yapısı İç Mekan Tasarımı” ve “Kamu Hizmet Yapısı Geliştirme Projesi” kategorilerinde Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyisi seçilen Renda Helin Design & Interiors, Aralık ayında gerçekleştirilen uluslararası elemelerde “Dünyanın En iyisi Ödülü’ne” layık görüldü. 

yapi.com.tr

Ödüller

Renda Helin Design & Interiors “Konforist Edu Suites” ile Dünyanın En İyisi Seçildi Renda Helin Design & Interiors “Konforist Edu Suites” ile Dünyanın En İyisi Seçildi

Asya Pasifik, Afrika, Amerika, İngiltere ve Orta Doğu bölge birincilerini geride bırakarak Kamu Hizmet Yapısı Geliştirme Projesi kategorisinde Konforist Edu Suites Kız Öğrenci Yurdu projesi ile ödüle layık görülen firma kurucusu Renda Helin Çilalioğlu Çizer, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri kapsamında ödül alan en genç kadın olarak da ikinci bir başarının sahibi oldu. 

Avrupa Yurt Yönetimleri A.Ş. tarafından yatırımı yapılan Konforist Edu Suites Kız Yurdu, İstanbul Eyüp’te yer alıyor. Öğrencilerin kendi özel alanlarına sahip olabilecekleri ve sosyalleşebilecekleri bir mekan kurgusu üzerinden yola çıktıklarını ifade eden Renda Helin Çilalioğlu Çizer, her bir mekanın, kendi içerisinde özgün olacak şekilde, enerjik detaylarla, pozitif renklerle ve mesajlarla donatıldığını, böylelikle öğrencilerin mekanlarla olan iletişiminin ve bağının güçlendiğini vurguluyor. Proje, cephe tasarımında kullanılan, ana fonksiyonunun yanı sıra ikinci bir perde görevi görerek odalardaki mahremiyeti sağlayan renkli güneş kırıcıların yarattığı interaktif tasarım algısı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Renda Helin Çilalioğlu Çizer hakkında:

Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden 2004 yılında mezun olduktan sonra Domus Academy Milano’da master eğitimini tamamlayan Renda Helin Çilalioğlu Çizer, birçok tanınmış firmada çalışmış ve danışmanlık yapmıştır. 2012 yılında Renda Helin Design & Interiors adı altında kendi firmasını kuran tasarımcı, yurt projelerinde birçok ödüle layık görülmüştür. 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.


http://www.yapi.com.tr/yarismalar/renda-helin-design--interiors-konforist-edu-suites-ile-dunyanin-en-iyisi-secildi_141103.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!