Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

"The Global House 2005"

Arquitectum İlk Uluslararası Yarışması'nın teması için "The Global House 2005"i seçti.

arquitectum.com



rquitectum yarışması "The Global House 2005"

Arquitectum İlk Uluslararası Yarışması'nın teması için "The Global House 2005"i seçti. Estetik, plastik, fontsiyonel, teknolojik ve sosyal desenleri birleştirerek günümüz evinin nasıl olması gerektiği ile ilgili en iyi fikirleri toplamayı hedefliyorlar.

"Global House" dünyanın herhangi bir yerinde olabilecek olamasına rağmen tek bir örnekle temsil edilen bir evdir. Globalleşmiş bir ev heryerde olabilecek bir yaşam biçimidir -- Meksika, Paris, Londra, Buenos Aires – fakat şehirlerde gerçek mekandan çok sanal mekana yakındır. Global Ev sanal bir toplumda gerçek zamanlı iletişim, sürekli bilgi akışı ve kapitalin globalleşmesi ile birlikte oluşur. Tüm bölgenin, ülkenin veya şehrin kendine has özellikleri (şehirsel strüktür, mekan kullanımı, gelenekler yada iklim) bizim "uygunlaştırma" yolumuzu nasıl tarif ettiğimizdir diyor "globalleşme".

Yarışma öğrencilere ve 28 yaşına kadar mezunlara açıktır. Birincilik ödülü $2,000, ikincilik ödülü $1,000 ve üçüncülük ödülü $500dır.On onursal mansiyon ödülü verilecektir. Jüri Kolombiya'dan David Eduardo Serna, ABD'den Richard Cavenecia ve Peru'dan Javier Artadi'den oluşmaktadır.

Sorular için son tarih 15 Ağustos 2005 ve kayıt için son tarih 30 Eylül 2005'tir. Projelerin son teslim tarihi 15 Ekim 2005'tir.

Daha fazla bilg için http://www.arquitectum.com adresini ziyaret edebilir ya da global2005@arquitectum.com adresiyle bağlantı kurabilirsiniz.

http://www.yapi.com.tr/yarismalar/the-global-house-2005_30913.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!