Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

YTÜ'den Bakan Bayraktar'a 'Rektörlük Özel Ödülü'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından 'Rektörlük Özel Ödülü' verildi.

yapi.com.tr
YTÜ'den Bakan Bayraktar'a 'Rektörlük Özel Ödülü'

evre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) tarafından 'Rektörlük Özel Ödülü' verildi. Yılın Yıldızları ödül töreninde ödülünü alan Bakan Bayraktar, YTÜ'nün yıllardır bu vatana bilim adamı ve teknik eleman yetiştirdiğini belirtti ve “Uygulamaya yönelik, tatbikata yönelik elemanlar yetiştiriyor. Bu ülkenin dağında, taşında, deresinde, tepesinde emeği olan insanları yetiştirmede çok ciddi adımlar atmıştır, çok büyük hizmetler vermiştir” dedi.

Bakan Bayraktar, şunları söyledi:

“Bu, gerçekten takdire şayan bir çalışma. Esenler Davutpaşa’daki 1200 dönümlük büyük kampüs alanı hizmet veriyor. Ama üniversitemiz TOKİ ile birlikte yeni çalışmalar yapıyor. Orada inşaatlar da süratle devam ediyor. Tamamen bittiği zaman buradaki bu güzide mekan ve Davutpaşa''''daki o mekan, o zaman bu üniversitemiz, dünya ölçeğinde en üst sıralarda ismi anılacak bir konuma gelecektir. Böyle güzel bir üniversiteden mezun olduğum için mutluyum, sevinçliyim. Kendi okulum tarafından da ödüle layık olmak insanın en büyük mutluluk anlarından biri. Bu bakımdan bana oy veren öğrencilere de teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Rektör Prof. Dr. İsmail Yüksek tarafından Bakan Bayraktar’a 'Rektörlük Özel Ödülü' verildi.

Törende, 3 bin öğrenci arasında yapılan anket sonucunda çeşitli kategorilerde ödüle layık görülen kişi ve kurumlar ödüllendirildi.

ETİKETLER: kurum
http://www.yapi.com.tr/yarismalar/ytuden-bakan-bayraktara-rektorluk-ozel-odulu_90390.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!