• Diyarbakır'da Depremde Hasar Gören Eski Emniyet Binası Yıkıldı
• Antalya'da Çalılık Alanda Çıkan Yangın Evlere Sıçradı
• Köyceğiz'deki Orman Yangınında 108 Ev Boşaltıldı, 357 Kişi...
• Daha Önce ‘Kusurlu’ Bulunan Kamu Görevlileri Yeni Bilirkişi...
• Depremzedelere Konteyner Kenti Boşaltın Tebligatı
• İzmir'de Planlı Su Kesintileri 30 Eylül'e Uzatıldı
• Şişecam Charger by ML System
• CASA Koleksiyonu ile Power Dressing Tarzına Geçiş
• Artema Minimax ile Her Banyoya Uyumlu Tasarımlar
• Marshall SİL-PAK Silinebilir İç Cephe Boyası
• Kalebodur, Yüzey Teknolojileriyle Tasarımda Devrim Yaratıyor
• Fonksiyonel ve Yenilikçi IQON Mobilyaları
• Mekân Anlatımı Metin Yarışması
• 2026 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması “Kent Kimliği ve Toplumsal...
• Bursa Setbaşı-Yeşil-Emirsultan Tarihi Aksı Kentsel Tasarım...
• Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğrencileri Bitirme Projesi...
• Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Mimarlık Öğrencileri Kolaj ve Görsel...
• Tunceli Ovacık Merkez 4 Derslikli Şehit Cumhuriyet Savcısı...
• Çatak İlçesi Kurs Merkezi Yapım İşi
• Osmaniye Düziçi 24 Derslikli İrfanlı İlkokulu Yapım İşi
• Keçiborlu Belediyesi 1 Adet Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Yapım İşi
• Radyo Verici Kulesi Yapım İşi
• Macit Özcan Spor Tesisleri Kapalı Basketbol Sahası Yapım İşi
• İzmir İli Ödemiş İlçesi Tosunlar, Karadoğan, Suçıktı, Üzümlü...
YEM’in bu yıl ikincisi düzenlenen Mimarlık Haftası etkinliklerinin dördüncü gününde mimarların yeni teknolojilerle ilişkisi masaya yatırıldı. »
Türkiye’de ilk yerli 3D yazıcıyı üretmeyi başaran LTS Teknoloji Grup, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan destek almaya hak hazandı.... »
Konut sektöründe yepyeni bir döneme adım atılıyor. 3D yani üç boyutlu baskı artık hayatın birçok alanında karşımıza çıkarken, emlak sektörü... »
Üç boyutlu tasarım yazılımı şirketi Autodesk, resim veya tarama gibi herhangi bir gerçeklik yakalama verisini yüksek kaliteli üç boyutlu... »
Küresel ekonomi, itici gücünü şehirlerden alıyor. Ekonomik büyüme ve inovasyonun merkezi olmak, rakiplerinden bir adım öne çıkmak için şehir... »
Uluslararası kurallara ve yeni çıkan tebliğin şartlarına uygun olarak üretilmiş inşaat iskelesi ve kalıp sistemlerinin sergilendiği İskele... »
2015 yılına kadar dünya nüfusunun yüzde 75’inin internet erişimine sahip olacağını öngören Bosch’un 'akıllı yaşam' çözümleri arasında enerji... »
Seramiksan, 'Bayi SeraCAD Eğitim Günleri'ni başlattı. 2014 Kasım ayının ilk haftasında İstanbul'da başlayan eğitim günleri, Türkiye genelindeki... »
Autodesk’e göre bu yıl, farklı malzeme ve teknolojilerle 'canlanan' binaları, dijital şehirleri ve hatta uzayda üretimi konuşacağız. 3D... »
Haberler » Gündem