• Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Eski Bakanın Üniversitesine Verildi
• Beştepe’deki Ağaç Daha Kıymetli
• Şemdinli'ye İkinci Seyir Terası Yapılacak
• Mimarlıkta Güncel Konular Sempozyumu-I (MİGÜKON 2025)
• Topağacı’nda Dönüşüm Müteahhitlerin Yararına Yapılıyor
• Restorasyona Çimento Bulaştı!
• Bağlı Tesisler Yangın Kapıları Ve Yangın Merdivenleri Yapımı
• Sosyal Hizmetler Kapsamında İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara...
• İki Tabaka Astarlı Bitümlü Sathi Kaplama Yol Yapımı
• İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 739 Adet Konut...
• Denizli İli Pamukkale İlçesi Karşıkaya Mahallesi 367 Adet...
• Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mustafa Eminoğlu 32 Derslikli...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
İstanbul'daki Park Orman, önce tabiat parkına dönüştürüldü. Sonra imara açıldı. Şimdi orman arazisini kamping adı altında yıllık 740 bin... »
TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, "Türkiye'de emlak balonu kolay oluşacak bir şey değil. Finans sektörü sağlam çalışıyor" dedi. »
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, 10,5 yılda dar ve orta gelir grubu için toplam 506 bin sosyal konut... »
Belediyeler, Emniyet Teşkilatı, TOKİ ya da bakanlıklar... Kamuda yeni trend neo-Osmanlı-Selçuklu esintili mimari. Yetkililer pek çok büyük... »
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile müştereken yapılan çalışmalar neticesinde... »
TOKİ Başkanı Karabel 5,4 milyar liralık yatırım yapıldığını açıkladı. »
TOKİ Başkanı Karabel, 2020 Olimpiyatları'nın İstanbul’da yapılması durumunda Hükümet tarafından inşaatlarda kullanılmak üzere İdare'ye 20... »
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, "Türk aile yapısına göre konut, sektörün millete borcudur" değerlendirmesinde... »
Haberler » Gündem