• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• İki Kez Kusurlu Bulunan Kamu Görevlilerine Soruşturma Yok
• Diyarbakır’da Petrol Sondaj Kuyusunda Patlama
• Denize Atık Yağ Döktüğünden Şüphelenilen İşletmeye İnceleme
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Atatürk Deniz Köşkü ile İBB Sosyal Tesisler arasında kalan parsellerin Nazım İmar Planı değiştirdi. Fonksiyonuna 'Turistik Tesisler' alanı... »
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş dahil Ataköy sahilindeki Baruthane'nin park olmasını istiyor ama TOKİ bunu kabul etmiyor. »
Danıştay İdari Dava Kurulu, 5 yıl sonra İstanbul İdari 4. İdari Mahkemesi'nin Ataköy'deki TOKİ arazilerinin satışına ilişkin davaya bakmasına... »
Danıştay İdari Dava Kurulu, 5 yıl sonra İstanbul İdari 4. İdari Mahkemesi'nin Ataköy'deki TOKİ arazilerinin satışına ilişkin davaya bakmasına... »
Bakırköya Belediyesi, Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü'nün kendilerine gönderilen yazısı üzerine Ataköy Blumar projesini mühürledi »
Ataköy sahilde tescilli tarihi Baruthane binalarının bulunduğu 59 bin 800 metrekarelik parsel halkın oldu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,... »
Karadaki inşaatlardan sonra denizde başlayan dolgu ile birlikte Ataköy sahil şeridinin doğal şekli de değişmiş oldu. Sahil şeridinde halkın... »
Ataköy sahilinde yapılaşmaya açılmayan son alana inşa edilmesi planlanan 70 metrelik 7 blok için koruma kurulları geçit vermedi ve proje... »
Ataköy'de tarihi Baruthane binalarının bulunduğu alandaki inşaatlar Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu'na takılınca, Tabiat Varlıklarını... »
Haberler » Gündem